• Ο Κασσελάκης παρέλασε αλλά δεν μπορούσε να βρει το βήμα του

    Το σόου ο «Κασσελάκης φαντάρος» βρήκε την σκηνοθεσία που έψαχνε, στην παρέλαση που έκανε στη Θήβα ο ουλαμός του τοπικού Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού, όπου, ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τις τρεις εβδομάδες της στρατιωτικής θητείας που του αναλογούν (τους υπόλοιπους μήνες θα τους πληρώσει και… καλός πολίτης που λένε, πάει κι αυτό).

     

    Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν μεταξύ των 36 νεοσυλλέκτων που επέλεξαν να παρελάσουν εθελοντικά στη Θήβα για την 25η Μαρτίου –έκανε και πρόβες όπως μας είχαν ενημερώσει οι ορντινάτσες του στον ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Ομως οι πρόβες δεν πρέπει να πήγαν και πολύ καλά καθώς στα διάφορα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να μην μπορεί να βρει το βήμα του…

     

    Με κάποιον τρόπο πάντως, όλο αυτό είχε μια φευγαλέα ποιότητα. Είχε κάτι από Monty Python και «Ministry of Silly Walks», κάτι από Γούντι Αλεν και «Ειρηνοποιό» ή, για να περάσουμε στα δικά μας, κάτι από Νίκο Περάκη και «Λούφα και Παραλλαγή». Τώρα, αν συνάδει η ιλαρότητα του Μπαλούρδου με το στάτους και την εικόνα που (πρέπει να ή θέλουν να) έχουν οι Ενοπλες Δυνάμεις, ας τα βρουν αυτά στο ΓΕΣ και στο υπουργείο Αμυνας.

     

    ΥΓ. Πάντως ήδη υπήρξαν και κάποιες γκρίνιες από την κυβέρνηση. Ο Θάνος Πλεύρης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ανέφερε σχετικά:

  • O Σπίρτζης διαφωνεί με Κασσελάκη: «Υπερβολή» να ζητήσει εκλογές με διεθνείς παρατηρητές

    Για τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην «έξοδό του» από το στρατόπεδο της Θήβας την Κυριακή, θα τα έχετε διαβάσει –το πώς, βέβαια, ένας νεοσύλλεκτος μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι δίνει διωρία 24 ωρών στον Πρωθυπουργό της χώρας να παραιτηθεί, ας τα λύσουν και ας τα απαντήσουν στο ΓΕΣ και στο υπουργείο Αμυνας.

     

    Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτό του το κρεσέντο –είδε ο φαντάρος τον Νίκο Ανδρουλάκη να τον καπελώνει επικοινωνιακά με την πρόταση δυσπιστίας, δεν το άντεξε επειδή γι’ αυτόν όλα είναι επικοινωνία και έτσι πήγε και ανακάλυψε την παραίτηση «ήρεμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη και την διενέργεια εκλογών με διεθνείς παρατηρητές– μπορεί να μην ξένισε τον ΓΕΣ και τον στρατοπεδάρχη της Θήβας, αλλά ξένισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Ετσι, ο Χρήστος Σπίρτζης, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, βγήκε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας και χαρακτήρισε «υπερβολή» του προέδρου το ότι ζήτησε εκλογές με διεθνείς παρατηρητές.

     

    «Νομίζω ότι ήταν μία βαριά υπερβολική τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη, αλλά και αυτά που έχουν γίνει είναι βαριά», είπε συγκεκριμένα ο κ. Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ.

     

    Στη δε ερώτηση αν θα μπορούσε να έχει αποφύγει μία τέτοια αντίδραση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπίρτζης απάντησε θετικά κάνοντας ξανά λόγο για «υπερβολή».

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Νίκος Νικολόπουλος ντύθηκε αγωνιστής του 1821

    Τον θυμάστε τον Νίκο Νικολόπουλο; Εκείνον τον βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας που είχε φτάσει να είναι κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και υφυπουργός Εργασίας, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, αλλά μετά δεν του άρεσαν τα μνημόνια, έφυγε, ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.), συμπαρατάχθηκε με τους Ανεξ. Ελληνες του Πάνου Καμμένου και έκανε καριέρα ψηφίζοντας το 3ο μνημόνιο και δηλητηριάζοντας τη δημόσια ζωή με έξαλλα ομοφοβικά σχόλια;

     

    Αυτός λοιπόν, ο κ. Νικολόπουλος, εκτός Βουλής από το 2019, μας υπενθύμισε την παρουσία του με μια εντυπωσιακή ανάρτηση στο facebook με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

     

    Μολονότι οι απόκριες πέρασαν, ο κ. Νικολόπουλος ντύθηκε αγωνιστής του 1821.

     

     

  • Η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογική εκστρατεία σε... πολυτονικό

    Μένουμε στον κόσμο των social media της δεξιάς πολυκατοικίας, για να σταθούμε στον τρόπο με τον οποίο η Βίκυ Φλέσσα, ανακοίνωσε, από την πλευρά της καθώς είχε προηγηθεί η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς, την υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές με τη ΝΔ.

     

    Η κυρία Φλέσσα, παρουσιάστρια της φιλολογικής εκπομπής «Σε προσκυνώ γλώσσα», στη δημόσια τηλεόραση, ήταν υποψήφια και το 2019.

     

    Μάλιστα ήταν δεύτερη επιλαχούσα πίσω μόνο από τον Γιώργο Αμυρά, ο οποίος όμως στο μεταξύ εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ –άρα ήταν μια θέση μακριά από το ευρωκοινοβούλιο. Εκεί έμεινε, αλλά τώρα το ξαναπροσπαθεί.

     

    Και μάλιστα με μια ανάρτηση ξεχωριστή: γραμμένη σε πολυτονικό.

     




text
  • Αληθεύει ότι ο Βελόπουλος θα κάνει αναπαράσταση της σταύρωσης;


    27 Απριλίου 2024, 12:57