• Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει ότι ο Τσίπρας είναι μεγαλύτερος ψεύτης κι από τον Πινόκιο

    Δεν είναι εύκολες ημέρες για τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και αν στην τηλεόραση μοιάζει φρέσκος και ανανεωμένος. Διότι όσο και αν δείχνει νέος, έχει παρελθόν που τον κυνηγάει. Τη μία βγαίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, άλλοτε κορυφαίος του υπουργός, και τον αποδομεί ως ψευδολόγο, αναξιόπιστο και συκοφάντη (εδώ). Την άλλη ακούς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, άλλοτε συνοδοιπόρο του στην Πρώτη Φορά Αριστερά και πρώην Πρόεδρο της Βουλής, να τον περιγράφει ως Πινόκιο!

     

    Αφορμή για την ομοβροντία επιθέσεων από τους παλαιούς συντρόφους του κ. Τσίπρα ήταν τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος στη συνέντευξή του στον Alpha για τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

     

    Βγήκε λοιπόν, στο ραδιόφωνο του Alpha 989, η κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία τώρα ηγείται της Πλεύσης Ελευθερίας και ανέφερε τα εξής όμορφα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργό:

     

    «Ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης. Ο Πινόκιο μπροστά του είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας. Εφερε νομοθεσία το 2015, το 2017, το 2018 για να επιτρέπει στα funds να κάνουν τη διαδικασία. Τολμά να μιλά σήμερα και να λέει ότι θα καταργήσουμε τους πλειστηριασμούς. Να μην ξεγελαστεί κανείς και τον ψηφίσει και μετά κλαίει. Εχει ξαναπεί ψέματα. Να μην ξεχάσει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Και για τον Μητσοτάκη να μην προσποιείται ότι έχει δεμένα τα χέρια του γιατί είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και είναι στο χέρι του κ. Μητσοτάκη να τους καταργήσει. Τους εφαρμόζει μια χαρά, να μην κρύβεται ο ένας πίσω από τον άλλον»…

  • Ο Βαρουφάκης πήρε στο ΜέΡΑ25 την «αμαζόνα του Τσίπρα»

    Δεν παίρνει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας στελέχη του ΜέΡΑ25, παίρνει και ο Γιάνης Βαρουφάκης στελέχη που κάποτε υπήρξαν σύμβολα του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και πρώην υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε από τη Λάρισα ότι υποψήφια με το κόμμα του στην τοπική περιφέρεια θα είναι η Ηρώ Διώτη, η οποία είχε διατελέσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 έως και το 2015.

     

    Η κυρία Διώτη δεν είναι ένα ακόμα όνομα στο συριζαϊκό σύμπαν. Ηταν κάποτε από τα αγαπημένα στελέχη του κ. Τσίπρα, την χαρακτήριζαν μάλιστα «αμαζόνα του Τσίπρα», ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την είχε προωθήσει και στα κομματικά όργανα. Αλλά μετά την «κωλοτούμπα» του κ. Τσίπρα, εκείνη αρνήθηκε να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και απείχε από την πολιτική. Τώρα επιστρέφει υπό τον κ. Βαρουφάκη που αγωνίζεται να περιχαρακώσει τους ψηφοφόρους του ώστε να πιάσει το όριο του 3%.

     

    «Μετά το 2015, με τη συνθηκολόγηση, μείναμε στο περιθώριο με τη μεγάλη ήττα τότε», είπε η κυρία Διώτη, για να προσθέσει πως το ΜέΡΑ25 «δεν το ρούφηξε η “μικροεξουσία”, αντίθετα ριζοσπαστικοποίηθηκε και εξέφρασε πράγματα που μπορούσαν να φέρουν τον κόσμο κοντά, οδήγησε στο να βλέπουμε πλέον λίγο από τον εαυτό μας πλέον εκεί γιατί εκφράζει πράγματα που πιστεύουμε».

     




text
  • Ε, ναι, η Ρεάλ. Ποιος άλλος;


    2 Ιουνίου 2024, 00:19