• Χρήστος Μάστορας: Από τις «Μέλισσες» στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;

    Κάθε κόμμα πρέπει να έχει τον τραγουδιστή του –για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη Ραλλία Χρηστίδου. Ετσι, η παρουσία του Χρήστου Μάστορα, τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες», στο Μέγαρο Μαξίμου, έδωσε λαβές για σενάρια μιας ενδεχόμενης πολιτικής καριέρας για τον 35χρονο καλλιτέχνη, φυσικά με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

     

    Ο κ. Μάστορας ανήρτησε τα της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Instagram, καθώς το ραντεβού τους αφορούσε μια δημόσια παρέμβασή του για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών –ο ίδιος γεννήθηκε το 1986 στο Βοδίνο, κοντά στο Αργυρόκαστρο.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

    Το casual της συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη –Κυριακάτικα και χωρίς να έχει ανακοινωθεί– αλλά και η ποιότητα της δημόσιας παρέμβασης του κ. Μάστορα, που ανέλυσε τα όσα συζητήθηκαν με μια εξαιρετικά διατυπωμένη ανάρτηση στο Instagram, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους αναλυτές, που είδαν σε αυτό το ραντεβού την πιθανότητα μιας πολιτικής συνεργασίας που θα βοηθήσει και τη ΝΔ να δώσει φρεσκάδα στα ψηφοδέλτιά της, το 2023.

     

     

    Εγραψε, έτσι, η στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής»:

     

    «Η κυριακάτικη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος “Μέλισσες” Χρήστο Μάστορα στο Μαξίμου είχε ένα σημαντικό αντικείμενο: την καταβολή των συντάξεων στους Βορειοηπειρώτες, για τις οποίες ο τραγουδιστής είχε αποστείλει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο μια οργισμένη επιστολή προς την κυβέρνηση. Οπως ενημέρωσε ο Μάστορας μετά τη συνάντηση, υπήρξε δέσμευση πως η αδικία θα διορθωθεί και τυπικά με τον προϋπολογισμό του 2022 που θα έρθει στη Βουλή. Ο Χρήστος Μάστορας έκανε στο Instagram μια πολύ καλοζυγισμένη ανάρτηση, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για τους Βορειοηπειρώτες. Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του –είναι 35 ετών– και τη δημοφιλία του στα νεανικά κοινά, θεωρώ δεδομένο πως το Μαξίμου ήδη τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να είναι στα επόμενα ψηφοδέλτια του κόμματος. Δεν ξέρω ο ίδιος τι προθέσεις έχει, αλλά αν κρίνω από το ενδιαφέρον του για το θέμα των συντάξεων και την αρτιότητα του δημόσιου λόγου του, τότε μάλλον η πολιτική τον ενδιαφέρει».

  • Ο Λοβέρδος πικάρει τον ΓΑΠ: Διακύβευμα η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ όχι του ΚΙΔΗΣΟ

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει να επενδύει στην πασοκική ορθοδοξία. Στις ομιλίες του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, όπως αυτή που έδωσε στη Σαλαμίνα, το σκηνικό έχει μόνο τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος μιλάει γι’ αυτό.

     

    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, είναι ενωμένο και είναι δυνατό. Μαζί θα δημιουργήσουμε το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα, το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη», είπε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος πάντως προς το παρόν είναι βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

     

    «To διακύβευμα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου είναι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Τίποτε λιγότερο. Ούτε ΚΙΝΑΛ, ούτε ΚΙΔΗΣΟ. Αυτή είναι η ιστορική μας ευθύνη», είπε συνέχισε. Για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο, ο Γιώργος Παπανδρέου, βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ και εκ των διεκδικητών της αρχηγίας, είναι πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης, άλλος βασικός υποψήφιος, μιλάει για το ΚΙΝΑΛ.

     

     

  • Απ' όλες τις ταβέρνες του κόσμου... Συνάντηση Παπανδρέου - Καστανίδη σε διπλανά τραπέζια στο Ηράκλειο

    Μια που πιάσαμε τα εσωκομματικά του Κινήματος Αλλαγής, να πούμε ότι δύο αντίπαλοι για την αρχηγία βρέθηκαν να τρώνε στο ίδιο εστιατόριο.

     

    Ο λόγος για τους Γιώργο Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη, βουλευτές Αχαΐας και Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν από το Cretalive.gr να τρώνε στο «Απήρι» του Ηρακλείου, καθώς και οι δύο περιοδεύουν στην Κρήτη.

     

    Οι συνεργάτες τους λένε ότι η συνάντηση έγινε τυχαία. Οι κακές γλώσσες διαφωνούν.

     

    Αγνωστο παραμένει ποιος από τους δύο θα σκέφτηκε πρώτος σαν άλλος Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ/Ρικ Μπλέιν στην «Καζαμπλάνκα»: «απ’ όλες τις ταβέρνες, σε όλες τις πόλεις του κόσμου, αυτός μπήκε στη δική μου».




text
  • Καλώς μίλησε ο Ράμα. Αν δεν μιλούσε, θα ασχολούμασταν περισσότερο


    12 Μαΐου 2024, 17:24