226
Ο Κάνιε Γουέστ το 2018, φορώντας το κόκκινο καπέλο του Ντόναλντ Τραμπ | EPA

New York Magazine: Αποχώρησε από την κούρσα για την προεδρία ο Κάνιε Γουέστ;

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2020, 17:27
Ο Κάνιε Γουέστ το 2018, φορώντας το κόκκινο καπέλο του Ντόναλντ Τραμπ
|EPA

New York Magazine: Αποχώρησε από την κούρσα για την προεδρία ο Κάνιε Γουέστ;

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2020, 17:27

«Ηλθε, είδε και απήλθε» ο Κάνιε Γουέστ όσον αφορά την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, που είχε ανακοινώσει πριν δύο εβδομάδες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το New York Magazine, ο Κάνιε Γουέστ αποχώρησε ήδη από την διεκδίκηση του προεδρικού αξιώματος, λίγες ημέρες αφού βρέθηκε να κερδίζει μόλις το 2% των ψήφων σε δημοσκόπηση.

Ο Στιβ Κρέιμερ, ηγετικό μέλος της ομάδας εκστρατείας του Γουέστ, δήλωσε ότι μετά από συγκέντρωση που έκανε ο ράπερ στη Φλόριντα αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις εκλογές.

«Είναι έξω», είπε ο Κράμερ, κάνοντας γνωστό ότι «ακύρωσε όλα μας τα πράγματα».

Αργότερα πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα καλό ή κακό για να πω για τον Κάνιε… Οποιοσδήποτε υποψήφιος για πρόεδρος για πρώτη φορά έχει αυτούς τους ενδοιασμούς».

Ο Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις 4 Ιουλίου, γράφοντας στο tweet: «Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενώνοντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Αγωνίζομαι για να εκλεγώ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι πλέον δεν υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο είχε άριστη σχέση, και σταματά να φορά το κόκκινο καπέλο του, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας του αμερικανού προέδρου.

Η οικογένεια του Γουέστ είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της για το αν όντως ήθελε να κατέβει υποψήφιος ή αν επρόκειτο για ένα ακόμα από τα επεισόδια διπολικής διαταραχής, από την οποία πάσχει ο ζάπλουτος ράπερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...