415
Ο Τζουλιάνι και η (πρώην) συζυγός του, Τζούντιθ, το 2016 | ΑΠΕ-ΕΡΑ

Η πρώην του κατηγορεί τον Τζουλιάνι ότι δουλεύει τσάμπα για τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2019, 22:00
Ο Τζουλιάνι και η (πρώην) συζυγός του, Τζούντιθ, το 2016
|ΑΠΕ-ΕΡΑ

Η πρώην του κατηγορεί τον Τζουλιάνι ότι δουλεύει τσάμπα για τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2019, 22:00

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι και η Τζούντιθ Νέιθαν πήραν διαζύγιο πριν λίγους μήνες, αλλά η δικαστική μάχη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και με κωμικοτραγικές καταστάσεις, καθώς η Νέιθαν κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της πως δουλεύει τσάμπα για τον Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να αποφεύγει να της πληρώνει έξοδα διατροφής.

Διαμέσου του δικηγόρου της, Μπέρναρντ Κλερ, η Τζούντιθ εγκαλεί τον πρώην σύζυγό της ότι δεν πληρώνεται για τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει στον αμερικανό πρόεδρο όχι από… πατριωτισμό αλλά ως μια καλά υπολογισμένη στρατηγική για τη μείωση του εισοδήματός του και κατά συνέπεια την δραστική μείωση των μηνιαίων πληρωμών διατροφής της, ύψους 42.000 δολαρίων (σχεδόν 39.000 ευρώ).

«…κάτι που θα μπορούσε να θέσει πολλά ζητήματα σε μια πιθανή δίκη», προσθέτει ο Κλερ.

Η δικηγόρος του Τζουλιάνι, Φέιθ Μίλερ, με την σειρά της δήλωσε ότι κάτω με τον τρέχοντα μισθό του, ο πελάτης της δεν μπορεί να υποστηρίξει το lifestyle που συνήθιζε να απολαμβάνει η Νέιθαν ως σύζυγός του.

«Δεν έχει τόσα χρήματα για να υποστηρίξει την εντολή του δικαστηρίου που είναι περίπου 110.000 δολάρια [100.000 ευρώ] το μήνα», τόνισε η Μίλερ, προσθέτοντας πως ήδη, από την στιγμή την αίτησης διαζυγίου, της έχει καταβάλλει πάνω από 800.000 δολάρια – «με 42.000 δολάρια να πληρώνει σταθερά κάθε μήνα ως έξοδα διατροφής».

Όπως αναφέρει η New York Post, η 64χρονη Νέιθαν τον κατηγορεί επίσης πως δεν της επιστρέφει τα μεγάλης αξίας χριστουγεννιάτικα στολίδια της, επιδεικνύοντας τάσεις ρεβανσισμού.

Στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, στη γωνία της 66ης Οδού και της λεωφόρου Μάντισον, η Τζούντιθ έχει ένα τεράστιο ντουλάπι με διακοσμητικά στολίδια που ο Τζουλιάνι «κρατά ως… όμηρο», αρνούμενος πεισματικά να της τα επιστρέψει.

«Πολλά από αυτά, όπως κάτι ξύλινοι στρατιώτες ύψους δυο μέτρων, είναι οικογενειακά κειμήλια», συμπεριλαμβανομένης μια τεράστιας συλλογής αναμνηστικών Χριστουγεννιάτικων δέντρων από ανακυκλωμένο γυαλί που ανήκουν στη γιαγιά της Τζούντι.

Η Τζούντιθ, μέσω του δικηγόρου της, ζήτησε από τον Τζουλιάνι να της επιστρέψει την συλλογή, αλλά η πλευρά του πρώην άντρα της, όπως ισχυρίζεται, αρνείται.

Ωστόσο, με δήλωση του, ο Τζουλιάνι υποστηρίζει πως έπραξε ήδη τα δέοντα, καθώς «τα έχω συσκευαστεί όλα και τα έστειλα στον δικηγόρο μου για να της τα επιστρέψει. Μάλλον είναι καθ’ οδόν…».

Μάλιστα, με μια αρκούντως ειρωνική ατάκα, αναρωτιέται «γιατί είναι τόσο αναστατωμένη. Υπάρχει πολύς χρόνος πριν από τα Χριστούγεννα, εκτός αν θέλει να τα γιορτάσει στις 25 Αυγούστου, οπότε θα φροντίσω να επισπεύσω την αποστολή [των στολιδιών]».

Το ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται στα δικαστήρια για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας, ύψους 27 εκατ. ευρώ, με το σίριαλ προφανώς να έχει να δώσει πολλά επεισόδια ακόμη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...