303
Ο Τραμπ απέναντι στον μικρούλη Μακόλεϊ Κάλκιν το 1992. Μια φιγούρα σαν αυτή του εξωφύλλου του Time | Twitter

Παιδιά και γονείς: O Μακόλεϊ Κάλκιν θυμίζει την (προφητική) σκηνή με τον Τραμπ στο «Home alone 2»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2018, 15:11
Ο Τραμπ απέναντι στον μικρούλη Μακόλεϊ Κάλκιν το 1992. Μια φιγούρα σαν αυτή του εξωφύλλου του Time
|Twitter

Παιδιά και γονείς: O Μακόλεϊ Κάλκιν θυμίζει την (προφητική) σκηνή με τον Τραμπ στο «Home alone 2»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2018, 15:11

«Η πρώτη απόδειξη ότι δεν καιγόταν καρφί στον Τραμπ για τα παιδιά που χωρίζονται από τις οικογένειές τους»: αυτό είναι το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που απεικονίζει έναν πολύ νεότερο Ντόναλντ Τραμπ να στέκεται μπροστά από έναν σαστισμένο Μακόλεϊ Κάλκιν στην ταινία του 1992 «Home alone 2».

Ο Τραμπ στα 90s είχε την ίδια ματαιοδοξία που τον χαρακτηρίζει και σήμερα. Το σίκουελ της πολύ επιτυχημένης ταινίας ήθελε τον μικρούλη Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) να μένει μόνος κι έρημος όχι μέσα στο ίδιο του το σπίτι αυτή τη φορά, αλλά στη Νέα Υόρκη. Πάλι από κάποια παρεξήγηση που τον ανάγκαζε να χωρίζεται από τους γονείς και τα αδέρφια του.

Προκειμένου να επιτρέψει να γίνουν τα γυρίσματα στο δικής του ιδιοκτησίας πολυτελέστατο «Plaza Hotel», ο Τραμπ είχε απαιτήσει από την παραγωγή να κάνει ένα μικρό πέρασμα στην ταινία, όπως και έγινε. Πολύ πιο αδύνατος, με μαλλιά αρκετούς τόνους πιο σκούρα, περπατά στο ξενοδοχείο, όταν πέφτει πάνω στον σαστισμένο Κέβιν και τον καθοδηγεί.

Κάποιοι δαιμόνιοι χρήστες των social media μετέτρεψαν αυτό το στιγμιότυπο σε meme, παραπέμποντας στο πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού TIME, που εμφανίζει τον σημερινό πλανητάρχη να κλείνει τον δρόμο στο κοριτσάκι από την Ονδούρα που κλαίει στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

DgNdJcfWkAEZXvE.jpg large
Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του TIME (TIME)

Ο ίδιος ο ηθοποιός, 37 χρόνων πλέον, ανέβασε στο Twitter το συγκεκριμένο meme και τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά. Για άλλη μια φορά, η τέχνη έρχεται να μιμηθεί τη ζωή και η ζωή την τέχνη. Εμπνευσμένο από τα περισσότερα από 2.000 παιδάκια παράνομων μεταναστών που ένιωσαν το ίδιο χαμένα με τον κινηματογραφικό Κέβιν στο μακρύ ταξίδι τους για τη γη της επαγγελίας, τις ΗΠΑ. Μόνο που ο Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν απολύτως ασφαλής καθώς ακολουθούσε ένα σενάριο και η ταινία στην οποία έπαιζε ήταν κωμωδία, και όχι θρίλερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...