235
Η Μπριγκίτε Νίλσεν είχε ανακοινώσει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη μέσω Instagram | Instagram

Η Μπριγκίτε Νίλσεν γέννησε το πέμπτο της παιδί σε ηλικία 54 ετών

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2018, 11:47
Η Μπριγκίτε Νίλσεν είχε ανακοινώσει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη μέσω Instagram
|Instagram

Η Μπριγκίτε Νίλσεν γέννησε το πέμπτο της παιδί σε ηλικία 54 ετών

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2018, 11:47

Και το όνομα αυτής, Φρίντα! Πρόκειται για τη νεογέννητη κόρη της δανής ηθοποιού Μπριγκίτε Νίλσεν, η οποία, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον περαασμένο μήνα φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με σχόλιο «η οικογένεια μεγαλώνει». 

brigitenn2
Αγέρωχη, αγέραστη και έγκυος στα 54: η Μπριγκίτε Νίλσεν αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες (Instagram)

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση είχαν υποδεχτεί με σκεπτικισμό πολλά διεθνή και εγχώρια μέσα, καθώς η εμβληματική μορφή των 80s, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες «Rocky IV» και «Κόμπρα» και από τη σχέση της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι πλέον 54 ετών. Κάποιοι μάλιστα, σχολιάζοντας ακόμα και στον δικό της λογαριασμό, είχαν κάνει λόγο για φάρσα.

you'll be a great papà ❤️ Ti amo ? #fathersday #daddy #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα για να κλείσει όλα τα στόματα, καθώς, όπως ανακοίνωσε και το BBC,  η Νίλσεν απέκτησε μαζί με τον 39χρονο ιταλό σύζυγό της Ματία Ντέσι, ένα κοριτσάκι, τη Φρίντα.

«Είμαστε πανευτυχείς που υποδεχτήκαμε την όμορφη κορούλα μας στη ζωή μας. Ο δρόμος ήταν μακρύς, αλλά άξιζε τον κόπο. Δεν έχουμε υπάρξει πιο ερωτευμένοι» δήλωσε το ζευγάρι στο περιοδικό People.

brigitten

Πρόκειται για το πέμπτο παιδί που αποκτά η ηθοποιός και πρώην μοντέλο, από τον πέμπτο κατά σειρά σύζυγό της. Εχει τέσσερις γιους, ηλικίας από 23 ως 34 ετών. Τώρα λοιπόν, ήρθε και η σειρά ενός κοριτσιού για να ολοκληρώσει την ευτυχία και το πολυπληθές οικογενειακό άλμπουμ!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...