229
H Αρτζέντο είπε αντίο στην ιταλική τηλεόραση λόγω των κατηγοριών εναντίον της | Instagram/ Sky Uno

Η Αρτζέντο πληρώνει το σκάνδαλο: Την έδιωξαν από το X Factor

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2018, 13:06
H Αρτζέντο είπε αντίο στην ιταλική τηλεόραση λόγω των κατηγοριών εναντίον της
|Instagram/ Sky Uno

Η Αρτζέντο πληρώνει το σκάνδαλο: Την έδιωξαν από το X Factor

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2018, 13:06

Πέρα από το ανεπανόρθωτο -όπως όλα δείχνουν- πλήγμα στη δημόσια εικόνα της, η ηθοποιός Αζια Αρτζέντο άρχισε να μετρά ήδη τις πρώτες της απώλειες σε επαγγελματικό επίπεδο εξαιτίας του σκανδάλου της σεξουαλικής σχέσης με τον συνάδελφό της Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών, και της απόπειράς της να εξαγοράσει τη σιωπή του.

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων, η Αρτζέντο  βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες εκτός του ιταλικού «X Factor» (του δημοφιλούς μουσικού σόου ταλέντων που προβάλλεται και από την ιταλική τηλεόραση) χάνοντας τη θέση της στο πάνελ των κριτών.

Η απόφαση μάλιστα ήρθε μόλις μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής (στις 6 Σεπτεμβρίου) και ενώ στα social media πλήθαιναν οι φωνές που ζητούσαν την απομάκρυνσή της από την εκπομπή εξαιτίας του σκανδάλου.

Τελικά Sky Italia (το κανάλι από το οποίο προβάλλεται το σόου) και η FremantleMedia (εταιρεία παραγωγής) εξέδωσαν δήλωση στην οποία αναφέρεται πως «δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να το λάβουν υπόψη τις κατηγορίες εναντίον της Αρτζέντο και να θέσουν τέλος στη συνεργασία μαζί της».

Από φωνή του κινήματος #MeToo, στην πόρτα της εξόδου του μουσικού σόου ταλέντων/ Reuters

Τα πρώτα επεισόδια των οντισιόν, όπου ήταν παρούσα η Αρτζέντο, θα προβληθούν ωστόσο κανονικά, καθώς ήταν αδύνατο -λόγο κόστους- να επαναληφθεί η διαδικασία με νέο κριτή.

Τα live αντίθετα ξεκινούν σε δύο μήνες – χρόνος επαρκής για την επιλογή του αντικαταστάτη της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...