416
Ενα τρίπτυχο από τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη | Instagram/CreativeProtagon

H Βάνα Μπάρμπα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μαξίμου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2018, 20:21
Ενα τρίπτυχο από τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη
|Instagram/CreativeProtagon

H Βάνα Μπάρμπα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μαξίμου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2018, 20:21

Τι μπορεί να θέλει η Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου; Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ηθοποιό να κατηφορίζει την Ηρώδου Αττικού και να στρίβει προς την είσοδο της πρωθυπουργικής βίλας.

BCCwg217 (1)

Το κυβερνητικό ρεπορτάζ υπενθύμισε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απουσίαζε στο Λονδίνο για μια σειρά συναντήσεων με επιχειρηματίες και την βρετανίδα ομόλογό του Τερέζα Μέι, αλλά ούτως ή άλλως η κυρία Μπάρμπα δεν ήθελε τον πρόεδρο της κυβέρνησης, αλλά τον εξ απορρήτων του, υπουργό Επικρατείας. Τον γνωστό μας Αλέκο Φλαμπουράρη.

vbal
Η Βάνα Μπάρμπα αγκαλιά με τον Αλέκο Φλαμπουράρη

Οπως γνωστοποίησε η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, συναντήθηκε με τον κ. Φλαμπουράρη. Σκοπός της συνάντησης ήταν, σύμφωνα με την κυρία Μπάρμπα, η ανάδειξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου που διοργανώθηκε στις 9 του Ιουνίου στο Καστελόριζο.

Είναι αυτό καθήκον ενός υπουργού της κυβέρνησης της Πρώτης Φοράς Αριστερά; Γιατί όχι; Κατ’ αρχάς η κυρία Μπάρμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Κατά δεύτερον, όπως μας ενημέρωσε, η συναυλία θα επαναληφθεί και σε άλλα ακριτικά νησιά. Και εξάλλου ο κ. Φλαμπουράρης είναι αρμόδιος για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Απλώς αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίηση τη σχετική διαδικτυακή υπηρεσία, αλλά είδε την κυρία Μπάρμπα αυτοπροσώπως.

Προσπαθώντας να αναδείξουμε τη συναυλία που διοργανώσαμε στο Καστελόριζο υπό την αιγιδα του υπουργειου Ναυτιλίας και του Τομέα Πολιτισμού της Γλυφαδας με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταυρο Ξαρχάκο. Στοχος μας να δείξουμε την ασφάλεια και την ομορφιά των ακριτικων μας νησιών. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό κύριο Φλαμπουραρη για την βοήθεια του . Έτσι τον Σεπτέμβρη θα επαναλάβουμε την ίδια συναυλία στην Γαύδο, Χάλκη και Κάρπαθο. Ο πολιτισμός και η τέχνη είναι. ….. ΔΡΟΜΟΣ.

A post shared by Vana Barba (@vanabarba_official) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...