210
| Facebook/Wikipedia/CreativeProtagon

Γιατί η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από φωτογράφιση του Vanity Fair

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2024, 14:42
|Facebook/Wikipedia/CreativeProtagon

Γιατί η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από φωτογράφιση του Vanity Fair

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2024, 14:42

Η σταρ του κινηματογράφου Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από μια φωτογράφιση για το Vanity Fair στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους της εταιρείας που εκδίδει το περιοδικό, Condé Nast, οι οποίοι απεργούν.

Η ηθοποιός είχε προετοιμαστεί, είχε ολοκληρώσει το μακιγιάζ και το χτένισμα, αλλά δεν είχε αρχίσει να φωτογραφίζεται όταν έμαθε την είδηση ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ομίλου συμμετείχαν σε 24ωρη στάση εργασίας εν μέσω διαπραγματεύσεων συνδικάτων και εταιρείας, ανέφερε το περιοδικό Variety.

Περίπου 400 εργαζόμενοι που είναι μέλη του συνδικάτου εργαζομένων στην Condé Nast και εργάζονται για Μέσα όπως τα Vanity Fair, Vogue, GQ και άλλα, «κατέβασαν τα μολύβια τους» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διαχειρίζεται και διαπραγματεύεται τις απολύσεις, γράφει ο Guardian.

«Δεν είχαν καν αρχίσει να βγάζουν φωτογραφίες», ανέφερε στο περιοδικό Variety μια ανώνυμη πηγή, προσθέτοντας: «Μόλις η Αν ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε, απλώς σηκώθηκε και έφυγε».

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από τη δουλειά τους το πρωί της Τρίτης, περίπου την ώρα που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Οσκαρ, ανέφερε το Variety, και πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στο Μανχάταν.

Το συνδικάτο δημοσίευσε μια ανάρτηση στο X/Twitter γράφοντας: «Ευχαριστούμε, Αν Χάθαγουεϊ, που δεν προσπέρασες το μήνυμα της απεργίας μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...