348
«Γενναίος ο τρόπος που αντιμετώπισε την ήττα ο Κώστας Μπακογιάννης», σχολίασε το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Γεωργιάδης: Ηταν μία ήττα, αλλά δεν χάσαμε στις εκλογές – Πέτυχε νίκες το ΠΑΣΟΚ, ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2023, 12:55
«Γενναίος ο τρόπος που αντιμετώπισε την ήττα ο Κώστας Μπακογιάννης», σχολίασε το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ,
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Γεωργιάδης: Ηταν μία ήττα, αλλά δεν χάσαμε στις εκλογές – Πέτυχε νίκες το ΠΑΣΟΚ, ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2023, 12:55

Στον ηττημένο των εκλογών της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη κόστισε το debate (στην ΕΡΤ με τον νέο -πια- δήμαρχο Αθηναιων Χάρη Δούκα) και ο…Μεγάλος Περίπατος, έκρινε ο υπουργός Εργασίας, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (όπου ζήτησε και συγγνώμη για το χθεσινοβραδινό ξέσπασμά του στο στούντιο της εκλογικής εκπομπής του καναλιού του Φαλήρου).

«Πιστεύω ότι τον έβλαψε ο Μεγάλος Περίπατος, αλλά έκανε κι άλλα πράγματα αυτά τα χρόνια ο Κώστας Μπακογιάννης, δεν κρίθηκε μόνο για αυτό», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ανάλογη ήταν και η εκτίμησή του  για το debate με τον Χάρη Δούκα:

«Νομίζω ναι, του κόστισε. Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένιας είναι μία μάχη, έχει ένα στόχο, να κερδίσεις αν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο σου ενώ δε χρειάζεται να πάρεις ρίσκο, κάνεις λάθος. Γενικά ήταν ένα ελεύθερο debate και πολύ ωραίο».

Κληθείς εξάλλου να τοποθετηθεί για τη συζήτηση-ζητούμενο περί πιθανής συμπόρευσης – ακόμη και με κοινό ψηφοδέλτιο- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αυτή των Ευρωεκλογών, ο υπουργός εκτίμησε:

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εκ των δύο αρχηγών ο ένας θα χάσει, επομένως δεν βλέπω λίαν πιθανό να θελήσει κάποιος από τους δύο να χάσει. Η χθεσινή βραδιά φέρνει πολιτικές εξελίξεις στην αντιπολίτευση, θα φέρει ανταγωνισμό σε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι κερδισμένο, έχει πετύχει νίκες, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος, ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική την ημέρα των εκλογών. Η διελκυστίνδα για το ποιος απο τους δύο θα έχει το πάνω χέρι στην αντιπολίτευση θα ενισχυθεί με τις εκλογές, δεν θα μειωθεί».

Και όσον αφορά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να επισημάνει πως  «δεν έχουμε χάσει τις εκλογές, μην υπερβάλουμε, ήταν μία ήττα αλλά η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές παραμένει με μεγάλη διαφορά πρώτη».

«Στο τέλος της θητείας μας, το 2027», κατέληξε στο σχόλιό του, «δεν θα θυμόμαστε τη νίκη του κ. Δούκα στην Αθήνα, θα μεσολαβήσουν πολλά γεγονότα έως τότε, ένα η κυβένρηση κάνει τη δουλειά της, βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα και η χθεσινή βραδιά θα αποτελεί μία κακή βραδιά σε μία λαμπρή πορεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...