312
Ο Σμιθ του 1994 (μπροστά) και πίσω του ο Γουίλ του σήμερα σε μια σκηνή της ταινίας | ΙΜDB

«Gemini Man»: Γουίλ Σμιθ εναντίον (του πολύ νεαρού) Γουίλ Σμιθ

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 22:16
Ο Σμιθ του 1994 (μπροστά) και πίσω του ο Γουίλ του σήμερα σε μια σκηνή της ταινίας
|ΙΜDB

«Gemini Man»: Γουίλ Σμιθ εναντίον (του πολύ νεαρού) Γουίλ Σμιθ

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 22:16

«Στην επόμενη ταινία θα σας γνωρίσω τον… κλώνο μου».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Γουίλ Σμιθ, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το επερχόμενο sci-fi θρίλερ «Gemini Man» σε σκηνοθεσία του (μάστορα τέτοιων ταινιών) Ανγκ Λι.

Και αυτό γιατί ο διάσημος ηθοποιός θα έχει διπλό ρόλο: αφενός τον σημερινό του εαυτό και αφετέρου (με τη βοήθεια των ψηφιακών εφέ) την κατά 25 χρόνια νεότερη εκδοχή του.

Στη ταινία δράσης, ο Σμιθ στον πρωταγωνιστικό ρόλο τα βάζει όντως με τον… κλώνο του.

Η ιστορία ακολουθεί τον Χένρι Μπρόγκεν, έναν επαγγελματία δολοφόνο ο οποίος θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ανακαλύπτει ότι υπάρχει ένας κατά 25 χρόνια νεότερος κλώνος του ο οποίος είναι σε θέση να προβλέψει κάθε του βήμα από εδώ και μπρος συνιστώντας έναν τεράστιο κίνδυνο για τον «ώριμο» και μεσήλικο εαυτό του.

Ο Σμιθ μιλάει για τον διπλό ρόλο του και για όλα τα ψηφιακά εφέ για τα οποία μας διαβεβαιώνει ότι «δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τέτοια μέχρι σήμερα». Υστερα λέει ότι «το επίπεδο της δουλειάς που έγινε είναι τόσο μπροστά, που θα είναι δύσκολο να το καταλάβει το κοινό. Τα ειδικά εφέ μάλιστα έκαναν την εμπειρία λίγο τρομακτική».

Ο Λι κατευθύνει τον Σμιθ στα γυρίσματα

Οπως σημειώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αρχική ιστορία υπήρχε στο μυαλό του Λι εδώ και 20 χρόνια, από το 1997 κιόλας, όταν και προτάθηκε πρώτη φορά στο στούντιο της Disney, ωστόσο η τότε τεχνολογία δεν του είχε επιτρέψει να υλοποιήσει το πρότζεκτ.Πλέον, μια εικοσαετία μετά, το «Gemini Man» κατάφερε να πάρει το πράσινο φως της χρηματοδότησης, έχοντας τις ευλογίες του διάσημου παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Το ολοκληρωμένο σενάριο γράφτηκε από τον Ντέιβιντ Μπένιοφ, που έχει εργαστεί στο «Game of Thrones», ενώ δίπλα στον Σμιθ βρίσκουμε επίσης τον Βρετανό Κλάιβ Οουεν και την Καναδή Μέρι Ελίζαμπεθ Ουίνστεντ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...