264
Η 34χρονη, δεξιά, προσέρχεται στην εργασία της, λίγο πριν δεχτεί την επίθεση, που της προκάλεσε βαριά τραύματα | .

Επίθεση στην Καλλιθέα: Η 34χρονη «έδειξε» τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2020, 16:45
Η 34χρονη, δεξιά, προσέρχεται στην εργασία της, λίγο πριν δεχτεί την επίθεση, που της προκάλεσε βαριά τραύματα
|.

Επίθεση στην Καλλιθέα: Η 34χρονη «έδειξε» τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2020, 16:45

Τις υποψίες της για την ταυτότητα της γυναίκας που της επιτέθηκε με βιτριόλι, μετάφερε στον δικηγόρο της η 34χρονη Ιωάννα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα από το καυστικό υγρό.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με το θύμα το Σάββατο, από την οποία φαίνεται ότι λόγος της επίθεσης ήταν συνδυασμός προσωπικού με το επαγγελματικό.

Στον δικηγόρο της, η Ιωάννα επέμεινε ως τώρα ότι δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να είχε ερωτική αντιζηλία. Ωστόσο σε συνομιλία που είχαν σήμερα, του είπε ότι έκανε κάποιες σκέψεις που «δείχνουν» προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι έρευνες.

Η 34χρονη είπε στο δικηγόρο ότι η γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό γνώριζε τον χώρο, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. Αφού της επιτέθηκε, εξαφανίστηκε, μαζί με το μπουκάλι που δεν έχει βρεθεί. Αβέβαιο παραμένει αν είχε συνεργό.

Θεωρεί ακόμη ο δικηγόρος ότι όποιος έκανε την επίθεση «γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» και σημείωσε ότι ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία. Το θύμα αναμένεται να δώσει πλήρη κατάθεση τη Δευτέρα.

Ως τώρα, οι καταθέσεις φίλων και γνωστών της 34χρονης δεν διαφώτισαν την αστυνομία για την κατεύθυνση των ερευνών. Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους σε μαρτυρίες και στο υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της επίθεσης, αλλά και στο κινητό της 34χρονης.

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά την κατάσταση του θύματος, την  Παρασκευή η 34χρονη υποβλήθηκε σε τρίωρο χειρουργείο, για την αφαίρεση του καμένου δέρματος από το πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...