366
Δράστης και θύμα. Η 38χρονη αρνείται να παραδοθεί στις Αρχές, εκφράζοντας φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που βρεθεί τελικά στη φυλακή |

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Ποινική δίωξη στην 38χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – αρνείται να παραδοθεί στις Αρχές

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 13:00
Δράστης και θύμα. Η 38χρονη αρνείται να παραδοθεί στις Αρχές, εκφράζοντας φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που βρεθεί τελικά στη φυλακή
|

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Ποινική δίωξη στην 38χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – αρνείται να παραδοθεί στις Αρχές

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 13:00

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος της 38χρονης για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της.

Εντός της ημέρας αναμένεται και το ένταλμα σύλληψης, ενώ η ίδια παραμένει άφαντη ώρες μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Κατά πληροφορίες, φέρεται να εκφράζει φόβους για τη ζωή της, ισχυριζόμενη ότι αν παραδοθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή και θα είναι «εύκολος στόχος» για την οικογένεια του  36χρονου.

Αγνοια για το πού βρίσκεται η 38χρονη δήλωσε ο δικηγόρος της που υποστήριξε: «Φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, δεν φοβάται την Αστυνομία, πρέπει η παράδοση να γίνει υπό τις σωστές συνθήκες».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 36χρονου, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε ότι την προστατεύει υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας, κάνοντας παράλληλα λόγο για γελοιοποίηση της τοπικής αστυνομίας.

«Εχουμε την πρωτοφανή περίπτωση μιας γυναίκας να έχει γελοιοποιήσει όλη την Αστυνομία της Κρήτης, να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει με άνεση και να περιγράφει με πόσο λίγα χρήματα αγόρασε την ουσία με την οποία πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για γόνο πολύ ισχυρής οικονομικά οικογένειας και συγχρόνως έχω πληροφορηθεί ότι είναι μια σκληρή γυναίκα, που της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της από τον προηγούμενο σύζυγο.

»Η οικογένεια υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη. Συγχρόνως, έχουμε πληροφορηθεί ότι τη συγκεκριμένη γυναίκα, μόλις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο, το οποία την περίμενε. Αυτό μπορεί να προκύψει και από τις κάμερες ασφαλείας», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Μega ο Αλέξης Κούγιας.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

«Είναι ένα βαθύ χημικό έγκαυμα, που αφορά το πρόσωπο, τον λαιμό, τον κορμό και ένα μικρό τμήμα στα χέρια και συνοδεύεται από ένα βαρύ τραυματισμό, ένα βαρύ έγκαυμα στο αριστερό μάτι», περιέγραψε, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου.

«Ολα τα μεγάλα εγκαύματα, τα εκτεταμένα, έχουν μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Σε αυτή τη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε στην αντιμετώπιση της οφθαλμικής βλάβης και το κομμάτι που αφορά την πλαστική χειρουργική», ανέφερε η πλαστική χειρουργός, καθώς η βλάβη που έχει προκληθεί στο μάτι του 36χρονου είναι σοβαρή και κινδυνεύει να το χάσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...