185
Στη Σεούλ, παρακολουθώντας τα νέα για την κατάσταση του Κιμ Γιονγκ Ουν | REUTERS/Heo Ran/File Photo

Είναι κλινικά νεκρός ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2020, 22:44
Στη Σεούλ, παρακολουθώντας τα νέα για την κατάσταση του Κιμ Γιονγκ Ουν
|REUTERS/Heo Ran/File Photo

Είναι κλινικά νεκρός ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2020, 22:44

Μια νέα, δραματική τροπή πήρε το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, o οποίος νωρίτερα τον μήνα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση (εδώ) και απουσίασε από μια σειρά εμφανίσεων στις οποίες θεωρητικά θα έπρεπε να είναι παρών, πυροδοτώντας έτσι τις φήμες ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει.

Στο πιο περίκλειστο καθεστώς του πλανήτη, αξιόπιστες πληροφορίες δεν υπάρχουν, έτσι δημοσιεύματα το Σάββατο έφερναν τον 36χρονο δικτάτορα να είναι «σε κατάσταση φυτού», ή ακόμα και νεκρός!

Την πληροφορία περί θανάτου του ηγέτη της Βορείου Κορέα μετέδωσε τηλεοπτικό δίκτυο του Χονγκ Κονγκ, το οποίο σύμφωνα με την Daily Mail στηρίζεται από το Πεκίνο, προνομιακό συνομιλητή του Κιμ.

Την ίδια ώρα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Κιμ βρίσκεται σε «κατάσταση φυτού» μετά από χειρουργική επέμβαση στην καρδιά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο υποδιευθυντής του καναλιού HKSTV του Χονγκ Κονγκ ισχυρίστηκε ότι ο Κιμ ήταν νεκρός, επικαλούμενος μια «πολύ αξιόπιστη πηγή».

Είναι τέτοια η φημολογία που αναπαρήχθη τις τελευταίες 24 ώρες που κινεζικά ΜΜΕ υπαινίχθηκαν πως ο Κιμ βρίσκεται σε κώμα, επειδή τα χέρια του γιατρού έτρεμαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...