232
|

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σκάρλετ Γιοχάνσον επιτέλους μαζί… (σε μπλουζάκι) [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 17:58

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σκάρλετ Γιοχάνσον επιτέλους μαζί… (σε μπλουζάκι) [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 17:58

Μάρτιος του 2017 και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βάζει για πρώτη φορά στην πολιτική ζωή της χώρας τη χυμώδη και πάντοτε λαμπερή Σκάρλετ Γιοχάνσον:

«Ο Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιοχάνσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό», είχε πει τότε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλή προκαλώντας τα γέλια των συνομιλητών του.

Μάλιστα, η αμερικανίδα ηθοποιός είχε ενημερωθεί προσωπικά από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα λόγια του υπουργού και κολακευμένη είχε απαντήσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο (δείτε το βίντεο κάτω).

Ο Ευκλείδης όμως δεν ξέχασε ποτέ την Σκάρλετ και λίγα μόλις 24ωρα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια επέλεξε να φορέσει σε μία από εξόδους με την παρέα του ένα μπλουζάκι – δώρο από τους φίλους του, όπου απεικονίζεται ο ίδιος στο πλευρό της πανέμορφης ηθοποιού.

Ο κ. Τσακαλώτος πέρασε για μία ακόμη φορά τις ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα, και το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε σε ένα από τα αγαπημένα του μαγαζιά όπου και έκλεψε την παράσταση με την ενδυματολογική του επιλογή.

«Αφού έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, γιατί όχι και κοκτέιλ με τη Σκάρλετ», σχολίασαν χαριτολογώντας κάποιοι συντοπίτες του, αν και όπως φαίνεται μάλλον ο Ευκλείδης θα αρκεστεί στο μπλουζάκι…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...