477
Ο Γιάννης Μανιάτης και ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την συνάντησή τους | facebook.com/giannis.maniatis.33

Ο Γιάννης Μανιάτης στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 15:22
Ο Γιάννης Μανιάτης και ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την συνάντησή τους
|facebook.com/giannis.maniatis.33

Ο Γιάννης Μανιάτης στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 15:22

Υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς τάχτηκε σε δήλωσή του ο Γιάννης Μανιάτης.

Η δήλωση έρχεται μετά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή και λίγες ώρες μετά την κοινή δήλωση του Γιάννη Ραγκούση με τη Φώφη Γεννηματά, για την στήριξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης  Μανιάτης σημειώνει ότι το εγχείρημα του φορέα της Κεντροαριστεράς «επιβάλλεται από τώρα να συμπορευτεί με τη Νέα Γενιά» και προσθέτει ότι στην επόμενη ημέρα της νέας παράταξης, ο ίδιος θα είναι παρών με όλες του τις δυνάμεις.

Η δήλωση του Γιάννη Μανιάτη:

«Το πρώτο και κρίσιμο στοίχημα του Νέου Προοδευτικού Φορέα το κέρδισαν οι 210.000 πολίτες, που προσήλθαν στις κάλπες. Αυτοί αποτελούν τον συλλογικό εγγυητή της ενότητας και το θεμέλιο της δυναμικής μας πορείας.

» Στις 19 Νοεμβρίου θα επιλέξουμε το πρόσωπο του νέου προέδρου. Σίγουρα η ευθύνη της απόφασης ανήκει στον καθένα μας χωριστά. Δεν χρειάζονται υποδείξεις από κανέναν. Οι πολίτες συγκρίνουν, κρίνουν και αποφασίζουν.

» Το εγχείρημα, όμως, της Νέας Προοδευτικής Παράταξης, ήδη στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Θ’ αλλάξει το πολιτικό παρόν κοιτώντας το μέλλον της χώρας. Θ’ αναδείξει νέες προοδευτικές ιδέες και νέες δυνάμεις, θα αντιπαλέψει τον λαϊκισμό και τον διχασμό. Επιβάλλεται από τώρα να συμπορευτεί με τη Νέα Γενιά.

» Με αυτήν σε ρόλο Πρωταγωνιστή, θα ξεφύγει από τη στασιμότητα, θα γίνει Μεγάλη και Σύγχρονη Παράταξη. Ικανή να στηρίξει την Νέα Κοινωνία της Κρίσης και να κτίσει την Νέα Ελλάδα της Παραγωγής.

» Στην επόμενη μέρα της Νέας και Ενιαίας Παράταξης θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις. Μαζί θα διαμορφώσουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Προοδευτική Παράταξη, που θ’ ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό, θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και θα νικήσει τον Λαϊκισμό και την Συντήρηση στις επόμενες εκλογές. Καλώ και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να σφραγίσουν για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τις πολιτικές εξελίξεις. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!»

Δήλωση Ανδρουλάκη

Μετά τη συνάντηση ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης».

« Συναντήθηκα σήμερα με τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Μανιάτη, έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του σημερινού εγχειρήματος συγκρότησης του νέου προοδευτικού φορέα. Ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη Σοσιαλδημοκρατία, εργάστηκε με ενωτικό όραμα για να οδηγηθούμε στο πρώτο μεγάλο βήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από εκεί στην σημερινή μεγάλη προσπάθεια για την συνολική ενοποίηση τoυ προοδευτικού χώρου.

» Παράλληλα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ο Γιάννης Μανιάτης έκανε έναν προεκλογικό αγώνα, με καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα.

» Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.

» Καλούμε και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν ξανά μαζικά στις κάλπες της Κυριακής. Να στηρίξουν με την ψήφο τους την ανανεωτική και σύγχρονη προοπτική της νέας προοδευτικής παράταξης».