408
|

Δικαστής πιάστηκε να κάνει βόλτες με γυμνή ξανθιά – Αποκαλυπτικό βίντεο

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2018, 15:35

Δικαστής πιάστηκε να κάνει βόλτες με γυμνή ξανθιά – Αποκαλυπτικό βίντεο

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2018, 15:35

Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ρώσος δικαστής μετά τη διαρροή βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να μπαίνει σε κατάστημα βενζινάδικου συνοδεύοντας μία εντυπωσιακή ξανθιά χωρίς ίχνος ρούχου πάνω της!

Ο Γιούρι Μακάροφ, πρόεδρος του δικαστηρίου της Σταυρούπολης, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο πως  είναι αυτός που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, λίγες ώρες όμως μετά τη διαρροή του στο Διαδίκτυο, υπέβαλε την παραίτησή του, χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, που αναμεταδόθηκε απο δεκάδες ρωσικά ειδησεογραφικά σάιτ, δείχνει ένα θηριώδες άσπρο IX, τύπου SUV, να σταματά στο βενζινάδικο. Από το αυτοκίνητο βγαίνουν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι μία γυμνή ξανθιά γυναίκα με έντονο μέικ απ στο πρόσωπο και εντυπωσιακές αναλογίες. Το δεύτερο  άτομο είναι προφανώς ο συνοδός της που μάλιστα δείχνει να απολαμβάνει το θέαμα βιντεοσκοπώντας με το κινητό του τηλέφωνο τη γυμνή βόλτα της καλλίγραμμης κυρίας.

Η γυμνή ξανθιά μπαίνει στο κατάστημα του βενζινάδικου για να αγοράσει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, την ώρα που ο άνδρας συνεχίζει να καταγράφει τη στιγμή με το κινητό του.

Πληρώνει μάλιστα με κάρτα και ακολούθως μαζί με τον συνοδό της επιστρέφουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν.

Το βίντεο μεταδόθηκε από πολλά ρωσικά μέσα, αλλά και στα social media από μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων, με αποτέλεσμα να γίνει ανάρπαστο μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Οσο για το ποιος ήταν ο συνοδός της γυμνής κυρίας, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ήταν όντως ο πρόεδρος του δικαστηρίου της Σταυρούπολης Γιούρι Μακάροφ

Την Τρίτη, η εκπρόσωπος του δικαστηρίου δήλωσε σε μία σειρά από εφημερίδες ότι υπήρξε αίτημα παραίτησης από τον δικαστή το οποίο ήταν «υπό εξέταση».

Ο ίδιος ο Μακάροφ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο, τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι ο «άτακτος» πρωταγωνιστής ούτε καν του μοιάζει!

«Εγώ δεν έχω τέτοια κοιλιά. Τίποτα απολύτως δεν με συνδέει με αυτόν το άνδρα στο βίντεο. Είμαι υποχρεωμένος να υποθέσω ότι πρόκειται για ένα θέμα που μοναδικό στόχο έχει να κερδίσει δημοσιότητα. Η ομοιότητα με τον πρωταγωνιστή είναι πολύ μικρή, ούτε η γυναίκα μου, ούτε οι φίλοι μου αναγνωρίζουν τον άνθρωπο αυτόν ως εμένα», δήλωσε ο ρώσος δικαστής στο Znak.com.

Ο Μακάροφ ενέπλεξε στο όλο θέμα μέχρι και τους τσετσένους τρομοκράτες καθώς όπως εξήγησε, πριν από 16 χρόνια καταδίκασε σε κάθειρξη 16 ετών έναν εκ των ηγετικών στελεχών τσετσένικης τρομοκρατικής οργάνωσης και μετά την απόφασή του έγινε αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι πριν από λίγο  καιρό ένας αθλητικός άνδρας τον πλησίασε στον δρόμο και του συνέστησε να παρακολουθεί τα νέα στο ίντερνετ.

Παρά τη διάψευση ωστόσο, ο Γιούρι Μακάροφ υποχρεώθηκε τελικά να υποβάλει την παραίτησή του…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...