211
O Γκερέρο του Ολυμπιακού σε «εναέρια μονομαχία» με τον Λεβαντόφσκι της Μπάγερν | REUTERS/Michael Dalder

Ο Ολυμπιακός έχασε καθαρά στο Μόναχο

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2019, 22:55
O Γκερέρο του Ολυμπιακού σε «εναέρια μονομαχία» με τον Λεβαντόφσκι της Μπάγερν
|REUTERS/Michael Dalder

Ο Ολυμπιακός έχασε καθαρά στο Μόναχο

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2019, 22:55

Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο συνολικά ως ομάδα αλλά με πολύ ικανοποιητική την εμφάνιση του τερματοφύλακά του Ζοσέ Σα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μόναχο από την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν με σκορ 2-0. Το ματς ήταν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ανώτερη ποιοτικά ομάδα της Γερμανίας με τη νίκη της το βράδυ της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα άντεξε περισσότερο από μία ώρα στις επιθέσεις της Μπάγερν αλλά υπέκυψε φυσιολογικά και δέχθηκε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο από τον Λεβαντόφσκι (στο 69’) και τον Πέρισιτς (στο 89’). Ο καλύτερος «ερυθρόλευκος» ποδοσφαιριστής ήταν ο τερματοφύλακας, κάτι που λέει τα πάντα για την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Παβάρ της Μπάγερν δείχνει μάλλον να παρηγορεί τον Τσιμίκα του Ολυμπιακού (EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS)

Την επόμενη αγωνιστική του ομίλου του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο Λονδίνο, ωστόσο ο μοναδικός στόχος του στην εφετινή μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης η οποία εξασφαλίζει συμμετοχή στο Europa League.

Οι συνθέσεις

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μαρτίνες, Γκορέτσκα (82’ Τολισό), Κίμιχ, Γκνάμπρι (89’ Πέρισιτς), Κομάν (90’+ Κουτίνιο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (71’ Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (61’ Μασούρας), Ποντένσε (79’ Ελ Αραμπί), Γκερέρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...