193
|

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Ρίκα Βαγιάνη

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 08:55

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Ρίκα Βαγιάνη

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 08:55

Το τελευταίο αντίο στη Ρίκα Βαγιάνη θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα το απόγευμα στις 17.30 στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 56 ετών, μετά από πολυετή και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ηταν παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Οδυσσέα, ο οποίος είναι 12 ετών.

Αφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 56 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο του πνεύμονα – νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο «Ερρίκος Ντυνάν», δίνοντας μια άνιση μάχη.

Η Ρίκα ήταν όμορφη και ακομπλεξάριστη, ένα πνεύμα αδάμαστο, φρέσκο και οξυμένο. Τα κείμενά της στο Protagon, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος το 2009, δεν πέρασαν ποτέ απαρατήρητα. Προκάλεσαν άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αντιδράσεις. Τελευταίο της ήταν ένας αποχαιρετισμός στον Λέοναρντ Κόεν· «δεν θα φοβάμαι πια τα ονόματα και θα ξέρω πως ο πρώτος έρωτας έχει τη γεύση του θανάτου και ο τελευταίος, επίσης, πιο αδυσώπητος κι από τον πρώτο» έγραφε… Το πρώτο της ήταν αρκούντως αυτοσαρκαστικό –ένα άλλο σήμα κατατεθέν της– και ο τίτλος χαρακτηριστικός: «Η ζωή μου ως Νούμερο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...