191
Ο ιερέας ενώ ψέγει τους... αντιρρησίες | YouTube/ΣΚΑΪ

«Αντιρρησίες σπίτι σας, εδώ θα φοράτε μάσκα»: Ιερέας διέκοψε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2020, 10:23
Ο ιερέας ενώ ψέγει τους... αντιρρησίες
|YouTube/ΣΚΑΪ

«Αντιρρησίες σπίτι σας, εδώ θα φοράτε μάσκα»: Ιερέας διέκοψε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2020, 10:23

Ο ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Φλαρίου, στην Καλαμάτα, δεν έκανε το χατίρι σε κάποιους που προσήλθαν στη χριστουγεννιάτικη θεία λειτουργία χωρίς να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και δεν δίστασε ακόμα και να τη διακόψει προκειμένου να τους επαναφέρει στην τάξη.

Σε αυστηρό ύφος ζήτησε από όσους βρίσκονταν μέσα τον ιερό ναό να φορέσουν προστατευτικές μάσκες, διαφορετικά να αποχωρήσουν.

«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Οσοι δεν φοράτε μάσκα, θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην παρατήρηση ότι οι ιερείς και οι ψάλτες δεν φορούν μάσκα, ήταν και πάλι σαφής.

«Διαβάστε το νόμο. Περάστε έξω χωρίς μάσκα. Αυτό που σας λέω. Τον λόγο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς» είπε, εξηγώντας ότι ιερείς και ψάλτες δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλλουν.

Οταν κάποιος διαμαρτυρήθηκε για την αυστηρότητα του ιερέα, εκείνος δεν άφησε περιθώρια «διαπραγμάτευσης», επαναλαμβάνοντας μετ’ επιτάσεως ότι «ή φοράτε μάσκα ή περνάτε έξω».

«Αντιρρησίες θα είσαστε στο σπίτι σας όχι εδώ μέσα. Εδώ θα είστε υπάκουοι. Εδώ μέσα κάνω εγώ κουμάντο. Αλλιώς καλέστε την Αστυνομία να πάρει τον κύριο», πρόσθεσε ο ιερέας με αφορμή την έντονη αντίδραση ενός εκ των παριστάμενων στις νουθεσίες του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...