305
Η Μέιβ Κένεντι και ο γιος της | heavy.com

Αλλη μία τραγωδία για τη δυναστεία των Κένεντι – χάθηκαν δύο μέλη της

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2020, 10:25
Η Μέιβ Κένεντι και ο γιος της
|heavy.com

Αλλη μία τραγωδία για τη δυναστεία των Κένεντι – χάθηκαν δύο μέλη της

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2020, 10:25

Δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι, η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, θρυλικού υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και αδελφού του JFK, και ο μικρός της γιος, αγνοούνται από την Πέμπτη μετά από μια διαδρομή με κανό, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν.

Η Μέιβ Κένεντι Μακκίν, 40 ετών και ο γιος της Γκίντεον, οκτώ ετών, δεν επέστρεψαν την Πέμπτη από ένα ταξίδι τους στο Τσέζαπικ Μπέι, δήλωσε ο Χόγκαν, ανακοινώνοντας τα «άσχημα νέα» σε δημοσιογράφους.

Αργότερα την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στρέφονται πλέον στον εντοπισμό, παρά στη διάσωση, κάτι που υπονοεί ότι δεν υπάρχουν ελπίδες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Ανι Αρουντελ τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη, περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1968, και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963.

Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγάλες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.

Ο Τζον Φ. Κένεντι δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963. Τον Ιούνιο του 1968, ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984.

Το 1999, ο γιος του Τζον Φ. Κένεντι  σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολαϊν και την αδελφή της Λορέν σε συντριβή αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη.

Η Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, επίσης πέθανε τον Αύγουστο 2019, σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...