259
Η Σίρσε Κένεντι σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα | Facebook/Daily Mail

Νεκρή από ναρκωτικά η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2019, 07:51
Η Σίρσε Κένεντι σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα
|Facebook/Daily Mail

Νεκρή από ναρκωτικά η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2019, 07:51

Η κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται. Μια από τις εγγονές του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, υπουργού Δικαιοσύνης στη διακυβέρνηση του αδελφού του, του θρυλικού JFK, πέθανε την Πέμπτη, κατά τα φαινόμενα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, σε κατοικία που ανήκει στην οικογένεια και βρίσκεται στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης

Πρόκειται για την 22χρονη Σίρσε Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ και της Εθελ Κένεντι.

«Οι καρδιές μας τσακίστηκαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε», ανέφερε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσαν οι Times και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη».

Κατά το ρεπορτάζ των NYT, ασθενοφόρο κλήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ το απόγευμα της Πέμπτης και η Χιλ Κένεντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η Σίρσε Χιλ φοιτούσε στο Μπόστον Κόλετζ, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ίδρυμα, σύμφωνα με τους Times.

Κατά το ρεπορτάζ, η νεαρή είχε παραδεχθεί πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016.

Η Έθελ Κένεντι, 91 ετών σήμερα, έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της το 1968 και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα 11 παιδιά τους.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είχε δει τον αδελφό του, 35o πρόεδρο των ΗΠΑ να δολοφονείται το 1963. Διεκδίκησε ο ίδιος το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 1968 αλλά δολοφονήθηκε και αυτός το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Πολλά άλλα μέλη της πολιτικής δυναστείας των Κένεντι έχουν βρει τραγικό θάνατο, όχι από φυσικά αίτια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...