512
|

Αλλαγές προσώπων και ρόλων στο επιτελείο της DIMAND

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 17:06

Αλλαγές προσώπων και ρόλων στο επιτελείο της DIMAND

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 17:06

Σε διοικητική αναδιάρθρωση με σκοπό να αντιμετωπίσει ακόμα πιο αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις που θα την οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη, πάντοτε με πυξίδα την αειφορία, προχώρησε η DIMAND, έπειτα από την επιτυχημένη εισαγωγή των μετοχών της στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Αννα Χαλκιαδάκη, πρώην Deputy CFO στην Prodea Investments αναλαμβάνει καθήκοντα CFΟ στη DIMAND ενώ η Μαρία Ιωαννίδου που διατηρούσε τη συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνει επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ως Chief Business Development Officer.

Από την 1η Αυγούστου τη θέση του Chief Operations Officer αναλαμβάνει η Ολγα Ιτσιου, στέλεχος της εταιρίας εδώ και 20 χρόνια με πάνω από μια δεκαετία στη θέση της Τεχνικής Διευθύντριας. Τη συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνει ο Χρήστος Φωτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός και επί 15 χρόνια Senior Project Manager στα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα της DIMAND.

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, έως σήμερα COO, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της εταιρίας. Ο κ. Παναγιωτίδης, ιδρυτικό στέλεχος της DIMAND, συμπορεύτηκε για 20 χρόνια με τους κ.κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και Νίκο Δήμτσα. Με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και πολλή αγάπη, ο Πάνος Παναγιωτίδης συνέβαλε καθοριστικά σε όλα τα επιτεύγματα της DIMAND ως σήμερα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DIMAND A.E. Δημήτρης Ανδριόπουλος, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 6 Ιουλίου, ημέρα εισαγωγής των μετοχών της εταιρίας στην κύρια αγορά

«Με τον Πάνο και το Νίκο ονειρευτήκαμε πριν από 20 χρόνια τη δημιουργία μιας ισχυρής εταιρίας ανάπτυξης ακινήτων, η οποία θα βασίζεται στις αρχές της αειφορίας και της υγιούς επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο Πάνος έμεινε πάντα πιστός στις αρχές αυτές και βοήθησε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της DIMAND, ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους developers ακινήτων στην Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την πορεία και είμαστε βέβαιοι ότι το πνεύμα συνεργασίας, οι αρχές και οι ιδέες που εμφύσησε στην DIMAND θα συνεχίσουν να μας συνοδεύουν και τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο CEO της DIMAND κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, ενώ ο κ. Παναγιωτίδης, από την πλευρά του, χαρακτήρισε τη δημιουργία και ανάπτυξη της εταιρίας «συναρπαστική πορεία με απίστευτες προκλήσεις, εμπειρίες και φυσικά επιτυχίες» και δήλωσε ευτυχής για τη συμμετοχή του στο τιμ της DIMAND. «Είμαι βέβαιος ότι η εταιρία που δημιουργήσαμε, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία πάνω στις αρχές στις οποίες βασιστήκαμε», πρόσθεσε.

H Τέτα Καραχάλιου, με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο και σε θέματα αποκρατικοποιήσεων, η οποία εντάχθηκε αρχικά στο ανθρώπινο δυναμικό της DIMAND ως Senior Strategy & Operations Executive ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Investor Relations Manager, η Πέπη Σκορδέλη, με προϋπηρεσία στον ιατροτεχνολογικό κλάδο, πήρε στα χέρια της το τιμόνι του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, ως HR Director, ενώ η Ανθή Τζάκου, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της Marketing Director της εταιρίας.

Η DIMAND, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, από την αρχή της λειτουργίας της, το 2005, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία των «πράσινων» κτηρίων στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας μία νέα αγορά στο Real Estate και αποτελώντας πλέον πρότυπο διεθνώς. H επιχειρηματική της δραστηριότητα εστιάζεται στην υλοποίηση σύγχρονων βιοκλιματικών κτηρίων γραφείων, αστικών αναπλάσεων μεγάλου μεγέθους, σύνθετων έργων μικτών χρήσεων, καθώς και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...