361
Εγώ περιμένω να μας καλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μας δώσει και βραβείο για την επιτυχημένη πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ | INTIMEnews

Αδωνις: Για τα σκουπίδια το πόρισμα, όπως όλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2018, 17:53
Εγώ περιμένω να μας καλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μας δώσει και βραβείο για την επιτυχημένη πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
|INTIMEnews

Αδωνις: Για τα σκουπίδια το πόρισμα, όπως όλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2018, 17:53

Ως μία ακόμη επικοινωνιακή παράσταση λάσπης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έπεσε στο κενό, χαρακτήρισαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας το πόρισμα της πλειοψηφίας για το «Ερρίκος Ντυνάν» στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Οξύτερη ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου του κόμματος, Αδωνι Γεωργιάδη, που σχολίασε ότι «το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι για τα σκουπίδια όπως όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται, τόνισε, για κοινούς απατεώνες, και παρέπεμψε στη σχετική πρόβλεψή του ότι αυτή η Εξεταστική δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία Προανακριτική έναντι ουδενός υπουργού.

«Τι έλεγα; Θα κάνουν ένα πόρισμα, θα λένε γενικές ευθύνες, θα το ψάξει η Δικαιοσύνη, ότι έκαναν για το Ερρίκος Ντυνάν. Το λέω για να μην τους πιστεύετε, είναι κοινοί απατεώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να συμπληρώσει:

«Επί της ουσίας, το ‘Ερρίκος Ντυνάν’ πουλήθηκε επί ημερών μας στην Τράπεζα Πειραιώς με 115 εκατ. ευρώ, ενώ είχε 230 εκατ. ευρώ χρέη, το ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε 40 εκατ., όσα ακριβώς χρωστούσαν και οι εργαζόμενοι, που ήταν τρία χρόνια απλήρωτοι, εισέπραξαν όλα τα χρήματά τους. Σβήστηκαν τα χρέη στους υπόλοιπους ιδιώτες και τώρα το ελληνικό Δημόσιο προσπαθεί μέσω του Ωνασείου, όπως είπε ο κ. Πρωθυπουργός, να αγοράσει το Ερρίκος Ντυνάν με περίπου 70 εκατ. ευρώ».

«Κοινώς αιτούμαι μετά από αυτή την επιτυχία που είχαμε, από τον κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μας καλέσει, να μας δώσει και βραβείο για την επιτυχημένη πώληση του ‘Ερρίκος Ντυνάν’. Ως προς το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα σκουπίδια, όπως είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγές της ΝΔ σημείωναν την ίδια ώρα το γεγονός ότι «η Εξεταστική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν οδηγεί στη σύσταση Προανακριτικής». Αυτό, υπογραμμίζουν, «δείχνει ότι δεν βρέθηκαν καν ενδείξεις ενοχής και ότι εξ αρχής έγινε μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, για αυτό και επιστρέφει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη». Πρόκειται δηλ. για «άλλη μια επικοινωνιακή παράσταση λάσπης που στήθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έπεσε στο κενό».

Σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, υπεραμύνθηκε των ενεργειών του στο θέμα του «Ντυνάν», με αποτέλεσμα, όπως τόνισε, σήμερα το νοσοκομείο να είναι όρθιο, επειδή οι διάδοχοί του στο υπουργείο το ιδιωτικοποίησαν με μεγάλο τίμημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...