218
|

Αδιόρθωτοι Ελληνες: Αλλάζουν την κατοικία στο taxisnet για να κάνουν Πάσχα στο χωριό!

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 10:04

Αδιόρθωτοι Ελληνες: Αλλάζουν την κατοικία στο taxisnet για να κάνουν Πάσχα στο χωριό!

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 10:04

Αντιμέτωπες με έναν ασύμμετρο αντίπαλο, την εφευρετικότητα των Ελλήνων προκειμένου να παρακάμψουν τους κανονισμούς και τα όποια μέτρα, βρίσκονται οι υγειονομικές και οι αστυνομικές Αρχές της χώρας που προσπαθούν να περιορίσουν τη διασπορά του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικά τα όσα αποκάλυψε, μιλώντας την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος είπε ότι κάποιοι ήδη έχουν φροντίσει να αλλάξουν τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους προκειμένου να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους!

«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα (στο αμάξι) και θα ξεκινήσουν για Πάσχα» ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος.

Και πρόσθεσε ότι «είναι λίγοι, αλλά το κάνουν. Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια. Δεν θα πάει κανείς στην επαρχία, έχουμε πόλεμο», συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί ευγενικά θα αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν.

Από την κυβέρνηση πάντως, ήδη έχουν διαμηνύσει ότι η μετακίνηση στον τόπο μόνιμης κατοικίας θα ισχύει άπαξ, δηλαδή δεν θα μπορεί κάποιος να πηγαινοέρχεται –και αυτό θα είναι ένα από τα μέτρα που αναμένεται να γίνουν αυστηρότερα τα επόμενα 24ωρα (εδώ). Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ (εδώ), να κλείσουν τα διόδια για να περιοριστούν και να ελεγχθούν οι απείθαρχοι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...