179
Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης όταν παρουσίαζε μαζί με τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης, την κάρτα του αγρότη... | INTIMEnews

Η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της για τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη…

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 18:08
Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης όταν παρουσίαζε μαζί με τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης, την κάρτα του αγρότη...
|INTIMEnews

Η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της για τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη…

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 18:08

Η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της για τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη…  Μπορεί όσον αφορά τη μεγαλύτερη αποτυχία τη διοίκησής του στην Εθνική Τράπεζα να το φυσάει και να μην κρυώνει (ο λόγος για το οδυνηρό -και με ποικίλες προεκτάσεις- ναυάγιο της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής), αλλά μέσω των γνωστών διαρροών, έσπευσε να διαβεβαιώσει πως δεν έχει καμία σχέση, έμμεση ή άμεση, στις εσωτερικές διαδικασίες της τράπεζας.

Και ας είδε το πάρτι με «καλεσμένους της» τους ελληνοαμερικανούς επενδυτές Τζον Κάλαμος, Τζον Κουδούνη και Μάθιου Φέρφιλντ, να μετατρέπεται σε φιάσκο και να χάνονται οι προοπτικές μίας νέας «άνοιξης« στην επενδυτική συνεργασία Ελλάδος – ΗΠΑ (με τις «ευλογίες» μάλιστα της Ουάσινγκτον).

Κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλέστηκε ο «γνωστός δίαυλος» του ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνιζαν ότι «η  κυβέρνηση έχει τις απόψεις της για τη λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας, όμως δεν έχει καμία έμμεση ή άμεση εμπλοκή στις εσωτερικές διαδικασίες και συγκεκριμένα στις τελευταίες εξελίξεις». Και οι εξελίξεις αυτές, συμπλήρωναν θέλοντας να αποποιηθούν κάθε ευθύνης του Μαξίμου, «δρομολογήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...