232
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στον Πειραιά | Nikos Libertas / SOOC

Συμβολαιογράφοι: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χτυπά κουδούνια και τρομοκρατεί»

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2018, 12:06
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στον Πειραιά
|Nikos Libertas / SOOC

Συμβολαιογράφοι: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χτυπά κουδούνια και τρομοκρατεί»

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2018, 12:06

Σε καταγγελίες για τη συμπεριφορά της πρώην Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προβαίνουν οι συμβολαιογράφοι μιλώντας για «επανειλημμένες βίαιες λεκτικές επιθέσεις» οι οποίες αποσκοπούν, όπως υποστηρίζουν, σε «προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου αποφάσισε με πλειοψηφία 12 έναντι 1 να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις λεκτικές και μη επιθέσεις της κατά συμβολαιογράφων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέληση τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους». (Ενα τέτοιο βίντεο που ανέβασε η Κωνσταντοπούλου φαίνεται παρακάτω).

Πρόκειται, όπως αναφέρει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος, για «συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ αυτών αφορούν παράνομες πράξεις».

Κλείνοντας επισημαίνει ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει.

» Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...