294
|

Αποκαλυπτικός Μπουτάρης για σεξ, οίκους ανοχής και… Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2018, 08:33

Αποκαλυπτικός Μπουτάρης για σεξ, οίκους ανοχής και… Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2018, 08:33

Από τον ασυνήθιστο χώρο ενός οίκου ανοχής έδωσε συνέντευξη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας ανοιχτά για την σεξουαλική του ζωή στην εφηβεία του και σήμερα αλλά και για ζητήματα που αφορούν την πόλη του.

Ο δήμαρχος ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής «Ο,τι Thess» και με τον παρουσιαστή της Θεολόγο Ηλιού επισκέφτηκαν την περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι ανοχής.

Επί της δημαρχίας του, όπως σημειώνει το seleo.gr, μετέφερε τους οίκους που λειτουργούν στην πόλη από την περιοχή της Αισώπου στις οδούς Γεωργίου Ανδρέου και Νικηφόρου Ουρανού, δίνοντας στις εκδιδόμενες την απαιτούμενη άδεια.

Μέσα από ένα οίκο ανοχής, ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για την δική του πρώτη φορά μέσα σε οίκο.

«Την παρθενιά μού την πήραν στην οδό Ειρήνης, σε ηλικία ήμουν δεν ήμουν 14 ετών. Είχα κάτι ξαδερφάκια που ήταν πιο περπατημένα», λέει στη συνέντευξη.

Υπενθυμίζει ότι αυτό έγινε το 1954, όταν «τα αγοράκια και τα κοριτσάκια ούτε που περνούσε από το μυαλό τους ότι θα είναι στην ίδια τάξη στο σχολείο», και παραδέχεται ότι τότε είχε πάει και άλλες φορές σε οίκο. «Ηταν μια αναγκαστική εκτόνωση», τονίζει.

Αποκάλυψε πως με τη σύντροφό του πως «σχεδόν πάντα» χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Πρόσθεσε ακόμη ότι έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα «μαγαζιά» της περιοχής για να έχει προσωπική άποψη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε ακόμη και για τις επικρίσεις που δέχεται σχετικά με τη συμμετοχή του στο gay pride στη Θεσσαλονίκη αλλά και όσους του λένε «ανθέλληνα» και «Τούρκο». Ολα αυτά, όπως είπε, τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς χαρακτηρίζει όσους τα λένε «δήθεν ηθικούς».

Επιπλέον μιλά για την «Μακεδονία» και τα Σκόπια, για τις επιθέσεις από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του αλλά και αναρωτιέται γιατί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων, τον επισκέπτονται στο γραφείο του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...