377
|

Η Ελεν Πέιτζ παντρεύτηκε την Εμα Πόρτνερ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2018, 14:04

Η Ελεν Πέιτζ παντρεύτηκε την Εμα Πόρτνερ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2018, 14:04

Τη γνωρίσαμε πριν από μία δεκαετία στο «Junο», όπου ερμηνεύοντας μια έφηβη που μένει έγκυος είχε προταθεί για Οσκαρ το 2007. Λίγα χρόνια έπειτα, το 2014 –και αφού είχε παίξει σε εμπορικές ταινίες («X-Men», «Inception», «To Rome with Love»)– δήλωσε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη. Φτάσαμε στο 2018 και η Ελεν Πέιτζ παντρεύτηκε την Εμα Πόρτνερ

Η 31χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram τον γάμο της με την σύντροφό της. «Δεν το πιστεύω πως μπορώ να αποκαλώ σύζυγο αυτήν την εκπληκτική γυναίκα», έγραψε στο μήνυμά της η Πέιτζ, ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Can’t believe I get to call this extraordinary woman my wife. @emmaportner

A post shared by @ ellenpage on

Στη μία φαίνονται τα χέρια τους με τις βέρες, στην άλλη ποζάρουν μαζί αγκαλιά και στην τρίτη απεικονίζεται μόνη της η Εμα Πόρτνερ.

ppppppMV5BMDU2MDc3MzUtOTE2Mi00ZTkwLTljMzYtMzFjMDgwODcyODhkXkEyXkFqcGdeQXVyNTI5NjIyMw@@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_

Το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του στα social media για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι, ενώ το 2015 η Πέιτζ έβγαινε με τη Σαμάνθα Τόμας.

Η 31χρονη σήμερα ηθοποιός είχε αποκαλύψει την ομοφυλοφιλία της τον Φεβρουάριο του 2014 για να βοηθήσει όσους άλλους είναι στη θέση της. «Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα… Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη», είχε πει τότε, μιλώντας σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους στο Λας Βέγκας.

Η Εμα Πόρτνερ, είναι δασκάλα στο Broadway Dance Center.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...