278
Μπέτυ Μπαζιάνα και Αλέξης Τσίπρας στο δείπνο για τον Ερντογάν. Η πρωθυπουργική σύντροφος μιλά για το έργο του αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ | ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επικοινωνιακή επιστράτευση της Μπαζιάνα: «Ο Τσίπρας δεν εξαπάτησε»…

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2018, 09:30
Μπέτυ Μπαζιάνα και Αλέξης Τσίπρας στο δείπνο για τον Ερντογάν. Η πρωθυπουργική σύντροφος μιλά για το έργο του αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ
|ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επικοινωνιακή επιστράτευση της Μπαζιάνα: «Ο Τσίπρας δεν εξαπάτησε»…

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2018, 09:30

Επί τρία χρόνια στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Η Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα μολονότι είχε έντονη παρουσία στη δημόσια σφαίρα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα –τόσο στα διεθνή ταξίδια του Πρωθυπουργού όσο και μόνη της, καθώς ταξίδεψε προ μηνών στο Πεκίνο– δεν είχε μιλήσει ποτέ δημοσίως, ούτε για την πρωθυπουργία του συντρόφου της, ούτε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι τώρα, που πλησιάζουμε στη συμπλήρωση τριών ετών από την ανάληψη της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η κυρία Μπαζιάνα μιλά για πρώτη φορά.

Φυσικά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην φιλοκυβερνητική «Εφημερίδα των Συντακτών» και θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Παρασκευής, που λόγω των Θεοφανείων θα είναι η έκδοση του Σαββατοκύριακου, η Μπέτυ Μπαζιάνα υπερασπίζεται τόσο τον σύντροφό της όσο και το έργο του. Υπό αυτό το πρίσμα μοιάζει να είναι μια επικοινωνιακή επιστράτευση της συντρόφου του Πρωθυπουργού, ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν.

Η κυρία Μπαζιάνα για παράδειγμα σπεύδει να ακυρώσει τις κατηγορίες για διγλωσσία του κ. Τσίπρα.

«Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα», δηλώνει χαρακτηριστικά η σύντροφος του Πρωθυπουργού σε αυτήν την παρθενική της συνέντευξη.

Σε άλλο σημείο η κυρία Μπαζιάνα υποστηρίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία». Πρόκειται για μια άποψη με στόχο το εσωκομματικό ακροατήριο καθώς απηχεί μια θεωρία που υπάρχει ακόμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ –και είχε διατυπωθεί την άνοιξη του 2015 από τον Νίκο Φίλη.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια σπάνια δημόσια παρέμβαση της συντρόφου του Πρωθυπουργού, όχι μόνο επειδή είναι η πρώτη φορά που μιλά η ίδια, αλλά και επειδή δεν συνηθίζεται να μιλούν στα ελληνικά ΜΜΕ οι σύζυγοι των εν ενεργεία πρωθυπουργών – δεν είχε συμβεί ούτε με τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά ούτε και με τον Κώστα Καραμανλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...