198
Ο χώρος στάθμευσης στο Χαλάνδρι που παραχωρήθηκε ήδη μέσω διαγωνισμού | Μετρό

Τέλος η δωρεάν στάθμευση στο μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Εθνική Αμυνα»

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2017, 16:43
Ο χώρος στάθμευσης στο Χαλάνδρι που παραχωρήθηκε ήδη μέσω διαγωνισμού
|Μετρό

Τέλος η δωρεάν στάθμευση στο μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Εθνική Αμυνα»

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2017, 16:43

Τέλος μπαίνει στη δωρεάν στάθμευση στους σταθμούς του μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Εθνική Αμυνα», καθώς λίγες εβδομάδες μετά τον διαγωνισμό για την εκμίσθωση χώρου στάθμευσης 200 θέσεων πλησίον του σταθμού Χαλάνδρι, η Αττικό Μετρό προκήρυξε και νέο ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη ανάδοχων μισθωτών σε δύο ακόμα υπαίθριους χώρους στάθμευσης

Η πρώτη έκταση, στον σταθμό «Εθνική Άμυνα», έχει εμβαδόν 6.419 τετραγωνικά μέτρα και έχει δυνατότητα για 200 θέσεις στάθμευσης. Ο χώρος είχε αρχικά διαμορφωθεί για την εξυπηρέτηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ως ελεύθερος χώρος στάθμευσης και μετεπιβίβασης ΙΧ και αστικών και υπεραστικών λεωφορείων.

Στη «Δουκίσσης Πλακεντίας» ο χώρος έχει συνολικό εμβαδόν 15.200 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει περίπου 500 θέσεις στάθμευσης.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει στις 30/11/2017 και με την ανάδειξή τους οι ανάδοχοι του διαγωνισμού θα πρέπει να προχωρήσουν σε εργασίες διαμόρφωσης των χώρων εντός εξαμήνου πριν αυτοί λειτουργήσουν ως χώροι στάθμευσης.

Σύμφωνα με τους όρους της μίσθωσης, η χρέωση για τις 4 πρώτες ώρες στάθμευσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2 ευρώ και η 12ωρη τα 6 ευρώ.

Ο μόνος ελεύθερος χώρος στάθμευσης ιδιοκτησίας Αττικό Μετρό θα είναι πλέον αυτός στο σταθμό Κατεχάκη. Οργανωμένοι χώροι στάθμευσης μέσω παραχώρησης λειτουργούν ήδη στους σταθμούς Συγγρού-Φιξ, Χαλάνδρι, Νομισματοκοπείο και Αγία Μαρίνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...