252
Η Λόρενς στο Τορόντο για την προώθηση της ταινίας της «Mother!» | REUTERS/Mark Blinch

Η Τζένιφερ Λόρενς λέει ότι για τους τυφώνες φταίει ο Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 10:10
Η Λόρενς στο Τορόντο για την προώθηση της ταινίας της «Mother!»
|REUTERS/Mark Blinch

Η Τζένιφερ Λόρενς λέει ότι για τους τυφώνες φταίει ο Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 10:10

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι μια ηθοποιός που δεν μασάει τα λόγια της. Είτε πρόκειται για τους μισθούς των γυναικών στο Χόλιγουντ, είτε για τον Ντόναλντ Τραμπ, τα λέει σκληρά, ίσως και λίγο ασύμμετρα λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Ετσι και τώρα: Οι καταστροφικοί τυφώνες που πλήττουν την Αμερική είναι η οργισμένη απάντηση του Θεού και της Φύσης για την εκλογή Τραμπ και για την πολιτική του, που δεν έχει ως επίκεντρό της τον άνθρωπο και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Αυτό πιστεύει η βραβευμένη με Οσκαρ για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» ηθοποιός.

«Είναι τρελό, αλλά υπάρχει μία αίσθηση ότι έρχεται το τέλος του κόσμου», είπε η 27χρονη Λόρενς, μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Mother!».

«Είναι τρομακτικό να γνωρίζουμε ότι η κλιματική αλλαγή οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα και να συνεχίζουμε να το αγνοούμε και η μόνη φωνή που μας απομένει είναι η αυτή της ψηφοφορίας», είπε η ηθοποιός.

Οταν ο δημοσιογράφος τής σημείωσε ότι «ψηφίσατε πολύ πρόσφατα, ως χώρα», η Λόρενς απάντησε: «Ηταν πραγματικά εντυπωσιακό», που εκλέχθηκε ο Τραμπ. Και ακολούθως συνέδεσε τους τυφώνες με την εκλογή του Τραμπ.

«Ξέρετε, βλέπετε αυτούς τους τυφώνες και είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ειδικά τώρα που προωθούμε αυτή την ταινία, το να μην αισθανόμαστε την οργή της Μητέρας Φύσης», είπε η Λόρενς.

Η ηθοποιός και παλιότερα είχε πει ανοιχτά την άποψη της για τον Τραμπ και το ενδεχόμενο εκλογής του, όταν το 2015 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Weekly Entertainment ότι η νίκη του Τραμπ θα είναι «το τέλος του κόσμου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...