184
Το κτίριο του ΔΟΛ στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου. | INTIMENEWS

Και επίσημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2017, 16:44
Το κτίριο του ΔΟΛ στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου.
|INTIMENEWS

Και επίσημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2017, 16:44

Την οριστική αλλαγή σελίδας για το ιστορικό δημοσιογραφικό συγκρότημα της χώρας, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, σηματοδοτεί η έκδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου της Αθήνας που επικυρώνει το αποτέλεσμα της διαδικασίας εκπλειστηρίασης και της μεταβίβασης της επιχείρησης σε εταιρεία που ελέγχεται από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Ελένη Πεδιαδίτη σφράγισε με την απόφασή της μία ιστορική μετάβαση για τα μέσα ενημέρωσης του ΔΟΛ («Το Βήμα της Κυριακής», «Τα Νέα», τον BHMA FM και το in.gr) τα οποία κρατήθηκαν ζωντανά παρά τις προσπάθειες πολλών (και κυβερνητικών) παραγόντων και χάρη στον ηρωισμό των εργαζομένων που συνέχισαν να δουλεύουν επί μήνες όντας ουσιαστικά απλήρωτοι.

Με την απόφαση απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά της διαδικασίας ενώ έγινε δεκτή η παρέμβαση 94 εργαζομένων υπέρ του διαγωνισμού.

Οπως ανέφερε tovima.gr, η νέα εποχή του ΔΟΛ ξεκινά με την παράδοση του τιμονιού του Οργανισμού από την ειδική διαχείριση στον νέο ιδιοκτήτη κ. Μαρινάκη.

Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι φυσικά εύκολη. Οι εργαζόμενοι ουσιαστικά απολύονται και περιμένουν την πρόσληψή τους από ένα νέο εταιρικό σχήμα. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που δεν θα βρουν θέση στο νέο πλαίσιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...