233
O Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παραδέχτηκε ότι έλαβε και αυτός το επίδομα. Αλλά μίλησε για «στοχοποίηση» | SOOC

Ο Μηταφίδης έλαβε και αυτός τη «13η σύνταξη»

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2017, 18:44
O Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παραδέχτηκε ότι έλαβε και αυτός το επίδομα. Αλλά μίλησε για «στοχοποίηση»
|SOOC

Ο Μηταφίδης έλαβε και αυτός τη «13η σύνταξη»

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2017, 18:44

Ακόμη ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε… χαμηλοσυνταξιούχος και έτσι έλαβε το έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα, αυτό που ο Αλέξης Τσίπρας διαφήμισε ως «13η σύνταξη». Μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση ότι ο Μάκης Μπαλαούρας έλαβε το επίδομα –σάλος που υπενθυμίζουμε προκλήθηκε από την απόδειξη ότι ο μηχανισμός που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για να αναδιανείμει το πλεόνασμα ήταν απολύτως διάτρητος και όχι για το πρόσωπο του βουλευτή Ηλείας–, εμφανίστηκε και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, να παραδέχεται ότι έλαβε τη 13η σύνταξη.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της πόλης είπε: «Οσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά». Στους λογαριασμούς «μας». Αρα το έλαβε και αυτός.

Αρα όσοι επεσήμαιναν τον Δεκέμβριο στην κυβέρνηση ότι το πλεόνασμα δεν το μοιράζει μόνο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη αλλά και σε άτομα που δεν το έχουν καθόλου ανάγκη, δεν ήταν «ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι» όπως τους χαρακτήριζε ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου, αλλά είχαν δίκιο…

Βέβαια, τον κ. Μηταφίδη δεν τον νοιάζουν αυτά. Πάλι ανακάλυψε εχθρούς του ΣΥΡΙΖΑ.  Εσπευσε να χαρακτηρίσει «στοχοποίηση» την αποκάλυψη του συγκεκριμένου θέματος και είπε «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας», για να συμπληρώσει έπειτα ότι «επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...