203
Ρίνγκο Σταρ και Πολ ΜακΚάρτνεϊ στο στούντιο. | Via Twitter

Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ ξανά μαζί!

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2017, 19:04
Ρίνγκο Σταρ και Πολ ΜακΚάρτνεϊ στο στούντιο.
|Via Twitter

Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ ξανά μαζί!

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2017, 19:04

Είναι μια είδηση που απηχεί σε ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα των μουσικόφιλων από τότε που διαλύθηκαν οι Beatles το 1970. Ποιος δεν ήθελε να ξαναδεί μαζί τα «Σκαθάρια»; Αλλά μετά από δέκα χρόνια σκοτώθηκε ο Τζον Λένον. Και έπειτα, το 2001, «έφυγε» και ο Τζορτζ Χάρισον. Εμειναν μόνο δύο. Ο Ρίνγκο Σταρ και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Οι οποίοι και ξανασυναντήθηκαν για να γράψουν και να ηχογραφήσουν από κοινού νέο υλικό.

Ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος συναντήθηκε με τον μπασίστα και τραγουδιστή των «Σκαθαριών» στο στούντιο το Σαββατοκύριακο, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Σταρ μέσω twitter.

«Σε ευχαριστώ που ήρθες και έπαιξες σπουδαίο μπάσο. Σε αγαπώ. Ειρήνη και αγάπη» έγραψε ο 77χρονος Ρίνγκο Σταρ στο twitter. Ο ίδιος σε δεύτερο tweet ανήρτησε και μια φωτογραφία του με τον ΜακΚάρτνεϊ και τον κιθαρίστα των Eagles, Τζο Γουόλς.

Η ηχογράφηση έγινε λίγες ημέρες αφότου το NME είχε εντοπίσει τους ΜακΚάρτνεϊ και Σταρ να δειπνούν μαζί με τον ηθοποιό Τομ Χανκς στη Σάντα Μόνικα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Σταρ και ο 75χρονος πια ΜακΚάρτνεϊ συνεργάζονται. Το 2010 δούλεψαν μαζί στο άλμπουμ «Y Not», σε μουσική του Ρίνγκο Σταρ. Ο ΜακΚάρτνεϊ είχε τραγουδήσει το «Walk With You» και είχε παίξει μπάσο για το τραγούδι «Peace Dream».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...