284
O Αδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη δημόσια ομιλία του. Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκαν σήμερα οι χειρισμοί της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση και όχι μόνο | SOOC

O Γεωργιάδης κατηγορεί την κυβέρνηση για μεθόδους Γκέμπελς

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2016, 11:24
O Αδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη δημόσια ομιλία του. Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκαν σήμερα οι χειρισμοί της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση και όχι μόνο
|SOOC

O Γεωργιάδης κατηγορεί την κυβέρνηση για μεθόδους Γκέμπελς

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2016, 11:24

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ήταν όπως πάντα χειμαρρώδης και επιθετικός στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm». Αναφερθείς, για παράδειγμα, στις απαιτήσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, είπε, μεταξύ άλλων: «Οταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει, τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων». Και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα, Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια».

Ωστόσο στο επίκεντρο των δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη βρέθηκαν οι επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο 24ωρο από το Μαξίμου και από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Χαρακτηριστικό αυτών των επιθέσεων ήταν το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» την Παρασκευή που κατηγόρησε τον αρχηγό της ΝΔ ότι υιοθετεί «δόγμα απολύσεων» και πως «επιμένει στο ότι “υπάρχει λίπος στο κράτος” μετά έξι χρόνια λιτότητας και περικοπών». Ο κ. Μητσοτάκης είχε προηγουμένως ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση επειδή αφήνει στους δημάρχους τη δυνατότητα να μονιμοποιούν συμβασιούχους.

22873106_6

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και διευκρίνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο Δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, προέβλεψε σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα.

«Συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...