503
Η Θωμαρίτα Καλδάρα, για λίγες εβδομάδες αποσπασμένη στο υπουργείο Εξωτερικών | CreativeProtagon

Τα μπούτια σου, Θωμαρίτα

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, για λίγες εβδομάδες αποσπασμένη στο υπουργείο Εξωτερικών
|CreativeProtagon

Τα μπούτια σου, Θωμαρίτα

Η Θωμαρίτα Καλδάρα είχε αποσπασθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, τον περασμένο Ιανουάριο. Και δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή της, μέχρι που κάποιος ανακάλυψε τις σέξι φωτογραφίες της στα social media και μας τις έδωσε στο ιντερνετικό πιάτο.

Και από χτες γίνεται ο κακός χαμός με την Θωμαρίτα, που μας κοιτάζει λάγνα μέσα από τις σέξι, σέλφι πόζες της, φορώντας λίκρα κορμάκια, σαν μια άλλη Μαντόνα. Σοκαρίστηκε το πανελλήνιο με το υπερχειλίζον σεξαπίλ της κυρίας, έτρεξαν τα σάλια μέχρι το πάτωμα, έτρεξαν και τα δηλητήρια. Σάλιο και δηλητήριο είναι το ίδιο και το αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις, εξάλλου.

Είναι αστείο βεβαίως ότι μια κολασμένα σέξι γυναίκα βρέθηκε στην υπηρεσία ενός υφυπουργού επιφορτισμένου και με εκκλησιαστικά-θρησκευτικά θέματα. Το λες και λίγο ανέκδοτο. Κι αν πίστευα ότι το έκαναν επίτηδες για να τρολάρουν το εκκλησιαστικό αρτηριοσκληρωτικό πνεύμα, όπως εξόχως έκαναν τα Τζάμπο με τον Πέτρο Γαϊτάνο στην ανεπανάληπτη φετινή τους διαφήμιση, τότε θα γελούσα με την καρδιά μου. Δεν το πιστεύω όμως. Μάλλον τυχαία έγινε, αποσπάσθηκε μια κυρία στη συγκεκριμένη θέση κι έτυχε αυτή η κυρία να έχει ιντερνετικό προφίλ αλά Κιμ Καρντάσιαν.

Τυχαίος ο σατανικός συνδυασμός λοιπόν, θείου πνεύματος και θείου κορμιού. Γι’ αυτό και η παραίτηση, υποθέτω, ήρθε αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε. Γιατί κατάλαβαν τη γκάφα, την πάτησαν κανονικά και το τερμάτισαν γρήγορα για να μην τσιγκλίσουν περαιτέρω τα χρηστά ήθη του κόσμου. Μην τρέχουν μαζί με τα σάλια του λαού και τα δηλητήρια, δεν συμφέρει κανέναν.

Ναι, η κυρία Καλδάρα υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην προηγούμενη θέση της. Εμείς πάλι, ή τέλος πάντων όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επισκέπτεται το προφίλ της και να κάνει χάζι, χωρίς πια να βγάζει φλύκταινες. Η σέξι κυρία δεν θα μπλεχτεί με τα εκκλησιαστικά καθήκοντα του υφυπουργού, μη λυσσάτε Χριστιανοί.

Βρέθηκαν βέβαια και μερικοί που είπαν: καλά, αυτό σας ενόχλησε στην κυρία Καλδάρα; Το γενναιόδωρο σεξαπίλ της που συνδυάστηκε με τα εκκλησιαστικά; Τόσο συντηρητική είναι πια η σκέψη μας; Δέχεται το σέξι, αρκεί να βρίσκεται εκτός των ορίων όπου το έχουμε τοποθετήσει; Γιατί κάτι τέτοιο φάνηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Καλδάρα γραμματέας στον υφυπουργό των εκκλησιαστικών, σάλος. Καλδάρα απλή υπάλληλος στην περιφέρεια, πιο υποφερτό. Κι αν την στείλουμε στα μπουζούκια, εκεί θα ανακουφιστούμε εντελώς.

Κάποιοι είπαν και το άλλο: δεν σας ενόχλησε το αδιάλλακτο και υπεροπτικό ύφος της, όταν έγραψε στο Twitter κατά του ΠτΔ μια φανφάρα πατριωτικής έξαρσης (η οποία ήρθε στο φως μαζί με τις σέξι πόζες); Και δεν αναρωτηθήκατε, ανεξαρτήτως του ενδυματολογικού κώδικα με τον οποίο επιλέγει να φωτογραφίζεται, αν είναι καλή και αποτελεσματική στη δουλειά της; Γιατί, στην τελική, αυτό έχει σημασία. Κι αυτό θα έπρεπε να λυσσάμε για να μάθουμε σε κάθε περίπτωση, είτε η άλλη φοράει καυτό μίνι και το παίζει Κιμ Καρντάσιαν, είτε είναι καλυμμένη μέχρι τον αστράγαλο με ράσο.

ΥΓ. Τα μπούτια σου Θωμαρίτα, θα λέει τώρα ο Τζιμάκος, αν μας βλέπει από καμιά γωνιά. Και θα συμπληρώνει και το ρεφρέν: κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού. Κοίτα να δεις πώς τα ωραία, εύστοχα τραγούδια κουμπώνουν στις περιστάσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News