356
Ο Αλ. Τσίπρας με τη νέα του «φίλη». Που συγκίνησε τόσο τη Νοτοπούλου και τον Κουίκ... | Instagram/CreativeProtagon

Η… απίστευτη φιλοζωία του Αλέξη Τσίπρα

Αγγελος Κωβαίος Αγγελος Κωβαίος 30 Ιουνίου 2019, 13:20
Ο Αλ. Τσίπρας με τη νέα του «φίλη». Που συγκίνησε τόσο τη Νοτοπούλου και τον Κουίκ...
|Instagram/CreativeProtagon

Η… απίστευτη φιλοζωία του Αλέξη Τσίπρα

Αγγελος Κωβαίος Αγγελος Κωβαίος 30 Ιουνίου 2019, 13:20

Υποτίθεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τα πάντα για να «γυρίσει το παιχνίδι». Eως και που έχει χαρακτηρίσει αιμοδιψή και απάνθρωπο νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό τον Μητσοτάκη, ενώ τα απεγνωσμένα ΣΥΡΙΖΟ-τρολ προ ημερών διακινούσαν την «πληροφορία» ότι οι οπαδοί και παρατρεχάμενοι του Κυριάκου βασάνιζαν μία καρέτα – καρέτα στην Κρήτη, προς τέρψιν του αρχηγού τους.

Αφού λοιπόν η επελαύνουσα «Aκροδεξιά» είναι τόσο σκληρή κι απάνθρωπη, η φιλεύσπλαχνη και ευαίσθητη Αριστερά, οφείλει να δείξει το ανθρώπινο και γλυκούτσικο πρόσωπό της.

Στον μαγικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων είναι γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος για κάτι τέτοιο είναι η προβολή εικόνων είτε με μωρά, είτε με ζώα. Κατά προτίμηση μικρά και γλυκούτσικα…

Ενα τέτοιο ζωάκι και συγκεκριμένα ένα σκυλάκι, βρέθηκε για τις ανάγκες της άτσαλης προεκλογικής εκστρατείας του κ. Τσίπρα στο πρωθυπουργικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου. Και με φόντο την πολυθρόνα στην οποία είχε ποζάρει τα προηγούμενα χρόνια έχοντας απέναντί του τον Ομπάμα, την Μέρκελ, τον Πούτιν, τον Ερντογάν σε αξέχαστα στιγμιότυπα, ο κ. Τσίπρας φωτογραφήθηκε προ ημερών με ένα κουτάβι στα χέρια. Και μας ενημέρωσε μέσω Instagram ότι πρόκειται για την νέα του φίλη…

Πολλοί συγκινήθηκαν, πάντως. Η Κατερίνα Νοτοπούλου μεταξύ αυτών και 14.000 ακόμη ακόλουθοι του λογαριασμού του Πρωθυπουργού.

Περισσότερο από όλους όμως συγκινήθηκε ο Τέρενς Κουίκ…

Πιθανότατα με δάκρυα στα μάτια, έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Η φιλοζωία του απίστευτη. Είναι πολλές οι άγνωστες πλευρές του @atsipras. Μόνο όποιος τον ζήσει αντιλαμβάνεται το μοναδικό κράμα των τεράστιων ευαισθησιών που έχει και του δυναμισμού/αποφασιστικότητας μπροστά στους στόχους που βάζει».

Δεν άφησε ο Τέρενς ούτε το μήνυμα να δουλέψει έτσι όπως πρέπει, μόνο και ασχολίαστο… Θέλησε να μας το κάνει λιανά να το καταλάβουμε. Tagαρε και τον πολιτικό του ευεργέτη, για να είναι ενήμερος. Σπάνιο το κράμα, πράγματι.

Ετσι όπως ήλθαν τα πράγματα και αφού η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μπουρλοτιάσει την προεκλογική περίοδο ακυρώθηκε ήδη από το βράδυ της 26ης Μαΐου, η πόζα του κ. Τσίπρα με το κουτάβι, είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα δείγματα της αμηχανίας του και της προεκλογικής του απόγνωσης.

Συναγωνίζεται τα κορόμηλα της Αχτσιόγλου.

Κι ας ξυπνά για ορισμένους, άλλους συνειρμούς. Όπως ας πούμε το σποτάκι εκείνο του Καμμένου με το άλλο σκυλάκι, τον Thanassis.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News