238
Οι αλληλοεξυπηρετήσεις Τσίπρα - Παναγοπούλου είχαν αρχίσει από το 2017 | CreativeProtagon

Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε μέχρι και τον αιγιαλό για χάρη της Kατερίνας Παναγοπούλου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 23:13
Οι αλληλοεξυπηρετήσεις Τσίπρα - Παναγοπούλου είχαν αρχίσει από το 2017
|CreativeProtagon

Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε μέχρι και τον αιγιαλό για χάρη της Kατερίνας Παναγοπούλου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 23:13

Μέχρι στην επαναχάραξη του αιγιαλού στο Καβούρι έφθασαν στην κυβέρνηση, προκειμένου να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα κτίσματα και πισίνες σε δύο πολυτελείς βίλες που ανήκουν στην μετέπειτα συνεργάτιδα του πρωθυπουργού, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η κυβερνητική «εξυπηρέτηση» αφορά φωτογραφική απόφαση που ελήφθη τον Νοέμβριο του 2017, έναν χρόνο πριν η κυρία Παναγοπούλου λάβει ιδιότητα συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα και του παραχωρήσει, λίγους μήνες, αργότερα το κότερό της «για λίγες ημέρες ξεκούρασης» στο Ιόνιο.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, μετακίνησε τη γραμμή του αιγιαλού στο Μεγάλο Καβούρι μετά από αίτηση που είχαν καταθέσει δύο εταιρείες συμφερόντων του εκλιπόντος Περικλή Παναγόπουλου, στις οποίες ανήκουν οι δύο κατοικίες.

Συγκεκριμένα, με την επίμαχη απόφαση η οριογραμμή του αιγιαλού στη θέση Μεγάλο Καβούρι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μετατοπίστηκε ουσιαστικά σχεδόν μέσα στη θάλασσα. Η επαναχάραξη του αιγιαλού αφορούσε μερικές δεκάδες μέτρα σε μήκος, όσο και η πρόσοψη δύο οικοπέδων με βίλες και πισίνες.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα το «Πρώτο Θέμα», η πρώτη αίτηση, το 2014, δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από την τότε κυβέρνηση. Ωστόσο, συμπληρωματική αίτηση η οποία κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα.

Η ίδια η κυρία Παναγοπούλου, ερωτηθείσα σχετικά από τον ΣΚΑΪ, δήλωσε άγνοια του θέματος. Οπως είπε, στην περιοχή βρίσκονται και άλλες κατοικίες, πέρα από τις δικές της, ενώ διαβεβαίωσε πως η περιουσία της είναι τακτοποιημένη σε όλα από τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...