463
| kaidelabongo arts

Περούκα and the City

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 19 Σεπτεμβρίου 2016, 11:26

Περούκα and the City

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 19 Σεπτεμβρίου 2016, 11:26
  1. Το έχει πει πολύ καιρό πριν ο μεγάλος Ηλίας Ψινάκης αποδίδοντάς το στον χολιγουντιανό παραγωγό Ααρον Σπέλινγκ: Ενα σκάνδαλο ξεχνιέται με ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο. Οπως και μια αστεία ιστορία όπως αυτή με τα βοσκοτόπια του «εκλεκτού» Καλογρίτσα, περνάει μόνο με μια νέα ακόμα πιο αστεία ιστορία όπως αυτή με περούκες.
  2. Το iPhone (σ.σ.: που όπως φάνηκε διέθεταν και οι δύο), βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες και χωρίς να καρφώνεσαι. Αν μπεις στον κόπο να φορέσεις ολόκληρη περούκα για ξεκάρφωμα και να το καταστρέφεις κρατώντας μια φωτογραφική μηχανή (σ.σ.: το αναφέρουν οι ίδιοι ως αιτία της «στοχοποίησής» τους), γιατί να μην κάνεις ένα βήμα παραπάνω και να μάθεις να φωτογραφίζεις κρυφά με το κινητό;
  3. Παρεμπιπτόντως πριν πολλά χρόνια, ένας δημοσιογράφος που τον έλεγαν Γιώργο Μπέρτσο μεταμφιεσμένος σε αμερικανό τουρίστα με λουλουδάτο πουκάμισο, πούρο και φωτογραφική μηχανή αποκάλυψε την υπόθεση Λαμπράκη. Αλλά άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.
  4. Οι εχθροπραξίες ανάμεσα σε δύο πρώην «συμμάχους» είναι πάντα πιο σκληρές. Ο Θάνος Δημάδης πριν τον διαγωνισμό αδειοδότησης των καναλιών, αρθρογραφούσε σε site που έμοιαζε να έχει βγει από τα πιο υγρά όνειρα του Μαξίμου. Μετά προφανώς ένοιωσε κι αυτός «εξαπατημένος» από τον Νίκο Παππά και θέλησε να αποκαλύψει το «Παππάς and the City». Αμέσως μετά την κωμικοτραγική αποκάλυψη της «επιχείρησης περούκα» τα άρθρα του δεν εμφανίζονται πλέον στο συγκεκριμένο site.
  5. Ανάμεσα στις φωτογραφίες πειστήρια εμφανίστηκε μια απόδειξη για δύο μπύρες από το μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε η ελληνική αποστολή. Στην απόδειξη φέρεται πλαστογραφημένη η υπογραφή του εκδότη του «Χωνιού» και συνοδού του Νίκου Παππά, Γιώργου Χριστοφορίδη. Αν πάντως ήθελαν να στήσουν σκάνδαλο με τα έξοδα σίγουρα αυτό δεν στήνεται με δύο μπύρες. Ούτε με εκτιμήσεις σε φιλοκυβερνητικά sites ότι θα χρέωναν χαβιάρι 2.000 δολαρίων στον Νίκο Παππά. Από την άλλη, πάλι, γιατί αυτή η πλαστογραφία;
  6. Για άλλη μια φορά, δύο δημοσιογράφοι δεν είναι σε θέση να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή. Στο ερώτημα αν φορούσαν περούκα ή όχι, ο μεν το διαψεύδει, ο δε ανεβάζει στο facebook σπαρταριστή φωτογραφία του με το νέο του καρέ μαλλί.
  7. Είναι τόσα τα αστεία που μπορεί να κάνει κάποιος στο twitter ώστε το γεγονός πως ένας υπέρ-υπουργός και η συνοδεία του περνούν ελεύθερο σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη με κρατικά έξοδα χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να δώσει λογαριασμό ή να ενημερώσει κανέναν, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Λογικό. Και βολικό.
  8. Το να εργάζεσαι ως ασφάλεια ελληνικής αποστολής στην Αμερική, πρέπει να είναι μια από τις πιο εύκολες δουλειές στον κόσμο. Απλώς ειδοποιείς τους αμερικάνους «συναδέλφους» σου.
  9. Υπάρχει περίπτωση η περούκα να χρησίμευε για τη μεταμφίεση των δύο δημοσιογράφων σε Καρανίκα; Κι αν όχι, με τέτοια γελοία εικόνα που παρουσίαζαν (σ.σ.: ακόμα και ο ίδιος ο Θάνος Δημάδης γελούσε στο facebook με την μεταμφίεσή του) σε ποιο ακριβώς μέλος της ελληνικής αποστολής φιλοδοξούσαν να μοιάσουν; Ετσι μοιάζουν τα μέλη των ελληνικών αποστολών; Κι αν δεν ήθελαν να μεταμφιεστούν σε μέλη της ελληνικής αποστολής σε τι ακριβώς ήθελαν να μεταμφιεστούν;
  10. Και μέσα σε όλα τα τραγελαφικά, εμφανίζεται και ο Πάνος Καμμένος στο twitter για να  κοροϊδέψει για τις μεταμφιέσεις. Ναι. Ο Πάνος Καμμένος! Κοροϊδεύει άλλους για μεταμφιέσεις! Ο Πάνος Καμμένος!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News