373
Ο Πάνος Καμμένος στην κερκίδα στο χθεσινό ματς Βουλιαγμένης - ΟΣΦΠ. Κάποια στιγμή άρχισε και τις χειρονομίες | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ CreativeProtagon

Τι κάνει με το μεσαίο δάχτυλο ο υπουργός Αμυνας;

Ο Πάνος Καμμένος στην κερκίδα στο χθεσινό ματς Βουλιαγμένης - ΟΣΦΠ. Κάποια στιγμή άρχισε και τις χειρονομίες
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ CreativeProtagon

Τι κάνει με το μεσαίο δάχτυλο ο υπουργός Αμυνας;

Κάποτε κλαίγαμε για την «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής. Τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε για την επιρροή του γυναικείου πόλο στην πολιτική.

Ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έσπευσε το βράδυ της Πέμπτης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στη Βουλιαγμένη, για να παρακολουθήσει τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος πόλο γυναικών ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό. Για την ιστορία και για τους μερακλήδες της υδατοσφαίρισης, τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν 8-9 και έφεραν τη σειρά των τελικών στο 2-2 οπότε ο τίτλος θα κριθεί στο επόμενο ματς, στον Πειραιά.

Κατά τα φαινόμενα ο κ. Καμμένος είναι οπαδός της ομάδας της Βουλιαγμένης. Ενθερμος οπαδός. Φανατικός. Κάποιοι άλλωστε λένε πως ο υπουργός Αμυνας είναι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Χειμαρρώδης. Που δύσκολα συγκρατείται όταν νιώθει ότι χάνει το δίκιο του, ή όταν βάζει γκολ ένα κορίτσι της Βουλιαγμένης. Ετσι, ο φωτογραφικός φακός μιας οπαδικής εφημερίδας της αντιπάλου τον συνέλαβε να κάνει και μια θαυμάσια κίνηση που δείχνει τον ενθουσιασμό του.

gavros

Να έχει προεκτείνει το μεσαίο δάχτυλο ο υπουργός; Τον έχετε ικανό για κάτι τέτοιο; Μα είναι υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ενας άνθρωπος που διοικεί τις Ενοπλες Δυνάμεις. Ex officio ένα πρόσωπο με ψυχραιμία, ατσάλινα νεύρα, που ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες, που δεν παρεκτρέπεται στη δημόσια σφαίρα.

Οχι, δεν μπορεί να έκανε κωλοδάχτυλο ο υπουργός Αμυνας, ούτε να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν σε μια κερκίδα όπου η πλειονότητα των θεατών ήταν παιδιά, όπως του επιτίθεται η οπαδική εφημερίδα «Γαύρος» (επειδή προφανώς ο υπουργός είναι οπαδός της αντιπάλου).

Δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ο συγκυβερνήτης της χώρας. Αν αυτό συνέβαινε αλλού, σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ας πούμε, θα γινόταν σάλος, θα έπρεπε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, πιθανότατα και να υποβάλει την παραίτησή του στον πολιτικό του προϊστάμενο. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο ο υπουργός Αμυνας. Αυτό, το ξέρουμε, θα το κάνει μόνο αν του το ζητήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Που από την πλευρά του θα πρέπει να έχει και μια λογική εξήγηση για τη χειρονομία του υπουργού.

ΥΓ. Ο υπουργός Αμυνας δικαιολογήθηκε ότι «έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία (που είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης) και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου». Αρα είπε να πέσει στο επίπεδό τους; Ή δεν χρειάζεται καν να πέσει;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News