453
H Χίλαρι Κλίντον στο δείπνο της 6ης Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Πολύ κοντά στην Area 51... | REUTERS/Rick Wilking

Η Χίλαρι και τα UFO

Στάθης Παχίδης Στάθης Παχίδης 7 Ιανουαρίου 2016, 07:32
H Χίλαρι Κλίντον στο δείπνο της 6ης Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Πολύ κοντά στην Area 51...
|REUTERS/Rick Wilking

Η Χίλαρι και τα UFO

Στάθης Παχίδης Στάθης Παχίδης 7 Ιανουαρίου 2016, 07:32

Υπόσχεση πως θα αποκαλύψει στους πολίτες την αλήθεια για τους εξωγήινους έδωσε η Χίλαρι Κλίντον, στο πλαίσιο του προεκλογικού της αγώνα για το χρίσμα του Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Ανακοίνωσε μάλιστα πως σκέφτεται να συστήσει ειδική ομάδα κρούσης (ή και παράκρουσης) για έρευνα στην απρόσιτη στρατιωτική βάση 51 της Νεβάδα, όπου μελετώνται επαφές με άλλα σύμπαντα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήδη οι πρώτες επαφές με εξωγήινους έχουν γίνει.

Θα μπορούσε εύκολα κανείς να πει πως έχουν ακουστεί και χειρότερα σε προεκλογική περίοδο αλλά το πρωτοφανές στην παραπάνω υπόσχεση είναι άλλο: για πρώτη φορά οι πολιτικοί περνούν με τη ρητορική τους στο χώρο του Αγνώστου, χαρδαβελάζουν και διαβαίνουν τις Πύλες του Ανεξήγητου. Είναι και το «Star Wars», που  κάνει τόσα εισιτήρια…

Ο Ελβις ζει; Ο Χίτλερ αυτοκτόνησε ή κάνει διακοπές στο Ακαπούλκο; Πού είναι το σημείο G; Should I stay or should I go; Πώς αναγνωρίζεις Ελοχείμ, Νεφελήμ, Jim Beam και Καραπιπερίμ

Ο Ντόναλντ «μ’ άγλειψε πορτοκαλί γελάδα» Τραμπ δεν θ’ αφήσει αναπάντητη την πρόκληση και αναμένονται μ’ ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του, πιθανότατα για το ότι οι Μουσουλμάνοι ή και οι Μεξικάνοι είναι οι εξωγήινοι.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, για να υπερκεράσουν, μάλλον θα πρέπει τεκμηριωμένα να απαντήσουν σε μια σειρά θεμελιωδών ερωτημάτων, που πάντα απασχολούν τους εκλογείς διαπλανητικά: Πότε έρχεται (πάλι;) το τέλος του κόσμου; Ο Έλβις ζει; Ο Χίτλερ αυτοκτόνησε ή κάνει διακοπές στο Ακαπούλκο; Πού είναι το σημείο G; Should I stay or should I go; Πώς αναγνωρίζεις Ελοχείμ, Νεφελήμ, Jim Beam και Καραπιπερίμ (τι, δεν παίζει Λιακόπουλο το CNN;); Και κάπως έτσι θα χάσουμε ως έθνος και το αποκλειστικό προνόμιο της ιδιότητας των ψεκασμένων – δε μπορεί, όλο και κάποιος υποψήφιος στο USA θα νιώσει καμιά δροσούλα πάνω στη γλυκιά …σκοτούρα.

Γιατί σ’ αυτά τα χώματα που ανά δεκαετία μια φορά (’81, ’93, ’09, ’15 – αυτό κι αν είναι θαύμα επαναλαμβανόμενο) εγκαθίσταται ο σοσιαλισμός, οι έλληνες πολιτικοί ως γατάκια βλέπουν τους Αμερικανούς συναδέλφους τους και ως κεραμιδόγατα τη Χίλαρι. Οι δικοί μας ήδη διαβήκαν από καιρό τις Πύλες του Ανεξήγητου.

Με παρρησία και τόλμη αποκάλυψαν τον νεκρό της Αμφίπολης, είδαν την ανάπτυξη μια μέρα μεσημέρι του ’14, είχαν μαμάδες, που προς σωτηρία διακοσίων χιλιάδων προέβλεπαν τα μελλούμενα, ανέκραξαν μεσσιανικά ουάου και αναδόμησαν σε απόκοσμες τελετές υπό του ήχους νταουλιών τη μισή Ευρώπη, έστρωσαν τελετικά σε αμμουδιά κόκκινα χαλιά έτοιμοι να περπατήσουν επί των υδάτων, με μαγικά εξαφάνισαν έως τριάντα οκτώ ακίνητα η και στικάκια, αυτοί, η σάρκα από τη σάρκα του λαού (μετενσάρκωση).

Και όμως πάντα υπάρχει το επόμενο βήμα, το ανώτατο επίπεδο. Τώρα ετοιμάζεται το colpo grosso, το υπέρτατο, το ανυπέρβλητο, το τελικό χτύπημα, που κανένα γατάκι αμερικάνικο, καμιά ψιψινοΧίλαρι δε θα μπορούσε να διανοηθεί: ναι, ο Κατρούγκαλος θα λύσει το Ασφαλιστικό.  

    

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News