527
H πρωταγωνίστρια του αισθησιακού κινηματογράφου Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ | .

Ζητούνται καυτά κορίτσια της διπλανής πόρτας

Λένα Διβάνη Λένα Διβάνη 17 Ιανουαρίου 2016, 19:33
H πρωταγωνίστρια του αισθησιακού κινηματογράφου Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ
|.

Ζητούνται καυτά κορίτσια της διπλανής πόρτας

Λένα Διβάνη Λένα Διβάνη 17 Ιανουαρίου 2016, 19:33

Κανένα πρόβλημα! Όπως φαίνεται wannabe πορνοντίβες υπάρχουν εν αφθονία. Μόλις είδα το βραβευμένο αμερικάνικο ντοκιμαντέρ «Hot girls wanted» και προσπαθώ να χωνέψω τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η ερευνητική ομάδα της ταινίας.

Συνοπτικά: Η βιομηχανία του πορνό απαντώντας στη ζήτηση, που στρέφεται πια από τις επαγγελματίες πορνοστάρ-υπερπαραγωγές  στα κορίτσια της διπλανής πόρτας, τα αναζητά με αγγελίες σε εφημερίδες. Αυτό αναμενόμενο. Αυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι ότι οι πελάτισσές ανταποκρίνονται με τρελό ενθουσιασμό. Όπως δηλώνουν στην κάμερα καμαρωτά οι ίδιοι οι νταβατζήδες, εκατοντάδες 18χρονα κορίτσια εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, τα χωριά τους, τους γονείς και τα αγόρια τους και έρχονται στο Μαϊάμι, την πρωτεύουσα των «ερασιτεχνών» πορνοστάρ, για να πιάσουν δουλειά έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα κάνουν κυρίως ντόλτσε βίτα. Στις συνεντεύξεις που έδιναν on camera τις είδα αρχικά έξαλλες από χαρά να μπαίνουν στις μερσεντές με πούρα και σαμπάνιες και να ονειρεύονται χαχανίζοντας να γίνουν διάσημες πορνοστάρ (επικεντρώνοντας στο διάσημες και όχι στο πορνοστάρ) και όχι σκλάβες του σπιτιού, της πιτσαρίας, των παιδιών και της ασφυκτικής επαρχίας σαν τη μάνα τους. Να σημειωθεί ότι τους υπόσχονται ότι θα βγάζουν τουλάχιστον 200 δολάρια την ώρα έναντι των 8.25 που τους έδινε η πιτσαρία για να σερβίρουν. Με λίγα λόγια τα κοριτσάκια οραματίζονται ένα μέλλον όπου θα έχουν τον κόσμο στα πόδια τους ανοίγοντας απλά τα πόδια τους! Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό δεν το ονομάζουν πορνεία- χωρίς να διευκρινίζουν  και πώς το ονομάζουν. Πρόκειται ασφαλώς για ακόμα μία απόδειξη του πόσο mainstream έχει γίνει πια η τσόντα για τον μέσο άνθρωπο. Πολύ χαρακτηριστικά ούτε οι γονείς, ούτε τα boyfriends τρελαίνονται μόλις μάθουν ότι οι πιτσιρίκες έγιναν πορνοστάρ. Εχουν αντιρρήσεις κ.λ.π αλλά δεν σοκάρονται κιόλας.

Με λίγα λόγια τα κοριτσάκια οραματίζονται ένα μέλλον όπου θα έχουν τον κόσμο στα πόδια τους ανοίγοντας απλά τα πόδια τους!

Το όνειρο φυσικά κρατάει λίγο: 1-12 μήνες το πολύ. Τα κορίτσια διαφημίζουν την πραμάτεια τους στο twitter – γιατί δεν λογοκρίνει την τσόντα όπως το Facebook- οι πελάτες γίνονται κατά χιλιάδες followers και τα γυρίσματα αρχίζουν. Σύντομα τα απόκρυφά τους είναι στην κοινή θέα σε όλο τον κόσμο –και στο σπίτι τους όπως συνειδητοποιούν. Γιατί και ο μπαμπάς βλέπει την τσόντα του. Και το αγόρι τους στο pornhub τη βγάζει. Εκεί αρχίζει η απότομη προσγείωση των κοριτσιών που γίνονται στόχος κουτσομπολιών, γέλιου και περιφρόνησης στα χωριά τους.

Παρά το γεγονός ότι ονειρεύτηκαν ένδοξη καριέρα, σε λίγους μήνες οι επίδοξες πορνοστάρ πετιούνται στα σκουπίδια γιατί οι πελάτες θέλουν νέα σάρκα και αυτή καταπλέει άφθονη στο Μαϊάμι. Οι πελάτες επίσης θέλουν πολύ σαδιστικό υλικό. Βιασμούς, κακοποιήσεις προσώπων, βίαιο στοματικό σεξ, τέτοια. Για να καταλάβετε μόνο πέρσι τα πορνοσάιτ με βίαιο περιεχόμενο είχαν πάνω από 60 εκατομμύρια views! Μετά την πρώτη βδομάδα αρχίζουν να εντείνονται τα χαστούκια και σε 3 μήνες τα κορίτσια πια είναι καταθλιπτικά, αγέλαστα και εν πλήρη γνώσει  ότι είναι ένα σκέτο κρέας για την πορνοβιομηχανία. Ένα κρέας που αντικαθίσταται από φρέσκο κάθε χρόνο. Τα κορίτσια είναι πολύ δύσκολο πια να γυρίσουν στα χωριά τους, στα σπίτια τους, γιατί όλοι ξέρουν, όλοι βλέπουν τσόντες. Και αυτό είναι το πιο τρομαχτικό. Όλοι βλέπουν καθημερινά τσόντες. Περισσότερο τσόντες παρά ειδήσεις. Περισσότερο τσόντες παρά οτιδήποτε. Και αυτό είναι πια νορμάλ.

Τα κορίτσια αυτά όμως ποτέ δεν θα νιώσουν πια νορμάλ φοβάμαι…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...