650
To πρωθυπουργικό ζεύγος στο Μέγαρο του Λαού στο Πεκίνο | INTIMENEWS/ΓτΠ ANDREA BONETTI

Τρελό weekend #7

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 15 Μαΐου 2017, 09:20
To πρωθυπουργικό ζεύγος στο Μέγαρο του Λαού στο Πεκίνο
|INTIMENEWS/ΓτΠ ANDREA BONETTI

Τρελό weekend #7

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 15 Μαΐου 2017, 09:20

1. Η Περιστέρα στα λευκά στο Πεκίνο. Δέκα μήνες μετά από εκείνο το απερίγραπτο φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί στο πλευρό του συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο του εκείνο επίσημο ταξίδι στην κινεζική πρωτεύουσα, η Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα έκλεψε την παράσταση με ένα λευκό φόρεμα, με πιέτες, που άφηνε και κάτι στη φαντασία.

217038 (1)
Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μέγαρο του Λαού. Λίγο φάουλ το μαύρο πέδιλο, λίγο φάουλ γενικά, αλλά ας είναι (ΙΝΤΙΜΕ/Γτπ/Andrea Bonetti)

Κάποιοι κακεντρεχείς βέβαια, μού υπέδειξαν ότι πέρυσι η Μπέτυ είχε συναντήσει τον κινέζο πρωθυπουργό, ενώ τώρα συνάντησε τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στο Μέγαρο του Λαού και ντύθηκε αναλόγως. Δεν τους πιστεύω. Η πρωθυπουργική σύντροφος έχει ήδη βελτιώσει θεαματικά το ντύσιμό της και το απέδειξε και στη Σύνοδο της Ρώμης (δείτε εδώ).

EIEKRebQ
Επάνω, Ιούλιος 2016, με τον κινέζο πρωθυπουργό. Κάτω Μάιος 2017, με τον κινέζο πρόεδρο. Εχει διαφορά  (ΓτΠ/Andrea Bonetti)

Κάποιοι άλλοι από την άλλη, μού είπαν ότι το φόρεμα που επέλεξε τώρα η κυρία Μπαζιάνα ταιριάζει περισσότερο σε γάμο (κάτι σε ενθουσιασμένη κουμπάρα) και όχι σε επίσημο δείπνο με τον ηγέτη της Λαϊκής Κίνας. Αλλά τέλος πάντων, πρέπει να χειροκροτήσουμε την προσπάθειά της. Από φόρεμα-κλάμπινγκ σε φόρεμα-κουμπάρα είναι ένα γενναίο βήμα.

2. Ο ενθουσιασμός πριν από το φιάσκο. Η ΕΡΤ ανήρτησε στο facebook τις γεμάτες γέλια και κούνημα στιγμές στα καμαρίνια της ελληνικής συμμετοχής στο περιθώριο του τελικού της Eurovision. Μιλάμε για πολύ ενθουσιασμό. Και πολύ κούνημα. Μετά ήρθε η 19η θέση και ηρεμήσαμε κάπως.

3. Ηταν ένας διαγωνισμός τραγουδιού επιπέδου. Τώρα τι επιπέδου ανάλογα πώς το βλέπει κανείς. Κάποιοι ας πούμε είπαν ότι η καλύτερη στιγμή της εφετινής Eurovision ήταν η παρουσία ενός Αυστραλού που επέδειξε τα οπίσθιά του την ώρα που η περυσινή νικήτρια Γιαμάλα (ή Jamala, όπως θέλετε), παρουσίαζε την καινούργια της επιτυχία. Σουξέ, χωρίς άλλο.

4. Κάποιες δεν είδαν Eurovision. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού στο πόλο το γλεντάνε. Πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αφού το Σάββατο επικράτησαν, όπως έμαθα, της Βουλιαγμένης στον πέμπτο τελικό. Να ήπιαν και στην υγειά του Πάνου Καμμένου που στον τέταρτο τελικό έκανε τις γνωστές χειρονομίες;

1687401
Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Βουλιαγμένης

5. H άδοξη απόπειρα του Βαρουφάκη στο facebook. Mε το γνωστό αυτοαναφορικό ύφος του, ο Γιάνης μας ενημέρωσε κατ’ αρχάς μέσω twitter όπου είναι ιδιαίτερα δραστήριος, ότι θα εμφανιστεί ασυνεπής (έλα!) και τελικά θα μπει στο facebook.

Οντως ο πρώην υπουργός Οικονομικών εγκαινίασε το Σάββατο σελίδα στο facebook. Οπου, όπως θα ανέμενε κανείς, έδινε ένα προσωπικό σόου ειρωνείας και folie de grandeur.

18403112_10156205939030031_6559114888695597590_n

Λίγο αργότερα, τον περιέλαβε αυτή η μεγάλη οικογένεια του facebook, που όπως κάθε οικογένεια έχει και τα κακά παιδιά της. Και έτσι, ύστερα από λίγη ώρα, ο Γιάνης μας ανακοίνωνε, πάλι μέσω twitter, ότι facebook πάπαλα. Φταίνε, λέει, τα trolls της ΝΔ…

6. Η Ελενα Κουντουρά χορεύει πεντοζάλι. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Η αν. υπουργός Τουρισμού επισκέφτηκε την 7η Παγκρήτια έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών στο ΣΕΦ. Και ως γνωστόν δεν είναι να μπεις σε σπίτι Κρητικού (ας είναι και το ΣΕΦ) και να μην αρχίσουν οι χοροί και οι ρακές.

217010
Υπό το βλέμμα της κρητικιάς γιαγιάς (πίσω αριστερά), η Ελενα Κουντουρά δοκιμάζει την τύχη της με έναν βρακοφόρο, έναν γραβατωμένο και μια κρητικοπούλα. Συγκινητικό… (ΙΝΤΙΜΕΝEWS)

7. Η υποδοχή της Αγίας Ελένης. Τα λείψανα της Αγίας, που (σύμπτωση;) γιορτάζει και την Κυριακή (μαζί με τη μισή Ελλάδα) αφίχθησαν την Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα. Εγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, από πλήθος πιστών και πλήθος βουλευτών της Β’ Αθηνών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...