374
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος σε επεισόδιο του «Survivor» |

Ο Ντάνος

Χαρούλα Τσιούβα 4 Ιουλίου 2017, 10:58
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος σε επεισόδιο του «Survivor»
|

Ο Ντάνος

Χαρούλα Τσιούβα 4 Ιουλίου 2017, 10:58

Το Survivor επέστρεψε στην τηλεόραση στις αρχές του 2017. Ο τελευταίος παρουσιαστής του Survivor ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Mega. Το concept ολίγον αλλαγμένο σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτή τη φορά υπάρχουν δυο ομάδες: η μια αποτελείται από  Διάσημους και η άλλη από τους Μαχητές. Ζουν ξεχωριστά, τρέφονται από τις νίκες και κάτι ψιλοπρομήθειες που τους δίνει η παραγωγή, είναι γεννημένοι αντίπαλοι. Ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει να χαλιναγωγήσει πρόσωπα που είναι τόσο λαμπερά όσο ο ήλιος του Άγιου Δομινίκου (εκεί διεξάγεται το Survivor) και ανθρώπους που τους ξέρει η μάνα τους αλλά μέχρι εκεί. Μάχονται μέχρις εσχάτων για τα έπαθλα και όταν τα κερδίζουν έχει καλώς. Όταν χάνουν δεν θες να ξέρεις.

Κάπου εκεί είναι τα βασικά που χρειάζεται να ξέρει κανείς γι’ αυτό το τηλεοπτικό παιχνίδι. Χμ… Υπάρχει όμως και ένα πρόσωπο που ξέχασα να αναφέρω ή μάλλον δεν τον ανέφερα επίτηδες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος. Ένας άντρας περίπου 35 ετών, με καταγωγή από τη Σκιάθο. Παρουσιάζεται σαν εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι και από την πρώτη στιγμή γίνεται το μαύρο πρόβατο για την ομάδα του, τους Μαχητές. Στην πρώτη ψηφοφορία, του πρώτου Survivor μετά την ανθηρή οικονομική κατάσταση επιλέγουν να τον διώξουν από την ομάδα τους και τον στείλουν στους Διάσημους. Ο λόγος; Έχει αρχηγικές τάσεις, είναι εγωιστής και μάλλον πολύ μπρουτάλ για τα γούστα τους. Αυτός το αντιμετωπίζει όσο καλύτερα μπορεί και κοιτάζει κάθε φορά να τα δίνει όλα για να φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Στους Διάσημους βρίσκει φίλους και εχθρούς. Τα γαλάζια (γαλαζοπράσινα;) μάτια του γυαλίζουν και δείχνει να θέλει να τον σέβονται σαν συμπαίκτη και σαν άνθρωπο. Η Ελλάδα και συγκεκριμένα οι Έλληνες τηλεθεατές τον γουστάρουν όσο δεν πάει. Αλλοι ταυτίζονται μαζί του, άλλοι τον μισούν θανάσιμα. Μέτρο σύγκρισης για τους άλλους είναι αυτός και δείχνει τον δρόμο. Σαν πατέρας, σαν μάνα, σαν μεγάλος αδερφός, σαν φίλος, σαν ό,τι σου λείπει και το ψάχνεις. Ένας σύγχρονος Οδυσσέας.

Εδώ πίστεψέ με το βρίσκεις και με το παραπάνω. Αρκεί να πιστέψεις. Πρέπει να πιστέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Τα περιθώρια στενεύουν. Ο τελικός είναι την άλλη εβδομάδα. Τη στιγμή που γράφω δεν ξέρω τι έχει συμβεί στον δεύτερο ημιτελικό αν και κάποια spoilers κάνουν λόγο για ήττα του Ντάνου και ότι δεν περνάει αυτόματα στον τελικό. Με κομμένη την ανάσα περιμένουμε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News