185
O Ζινεντίν θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης | Reuters / Michael Dalder

«Μένει στη Ρεάλ ο Ζιντάν»

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2017, 19:00
O Ζινεντίν θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης
| Reuters / Michael Dalder

«Μένει στη Ρεάλ ο Ζιντάν»

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2017, 19:00

Η εβδομάδα που ξεκίνησε στις 17 Απριλίου αποτελεί πρόκριμα για το μέλλον της «Βασίλισσας». Η ομάδα περιμένει την Τρίτη τη ρεβάνς με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξει το clasico με την Μπαρτσελόνα, το οποίο θα καθορίσει -σε μεγάλο βαθμό- την έκβαση στη μάχη για τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα, όμως, η εβδομάδα ξεκίνησε και με μια βεβαιότητα: ο Ζινεντίν Ζιντάν θα συνεχίσει να προπονεί τους «μπλάνκος» και την επόμενη χρονιά. Το έγραψε τη Δευτέρα η Marca, προσθέτοντας ότι ο ισχυρός πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, «δεν έχει καμία αμφιβολία επ΄ αυτού».

Ο γάλλος τεχνικός, συνέχισε η ισπανική εφημερίδα, θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Ρεάλ και μετά τις 30 Ιουνίου, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει όλη την εμπιστοσύνη του Φλορεντίνο Πέρεθ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει», προσέθεσε Marca, θυμίζοντας ότι η ανανέωση του Ζιντάν δεν μετρήθηκε ποτέ με βάση τα αποτελέσματα, καθώς ο πρόεδρος έχει τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, για το πώς διαχειρίζεται την ομάδα και την ισχυρή σχέση με το προσωπικό, τα διευθυντικά στελέχη και τους οπαδούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...