255
To επεισόδιο πήρε τέλος με μηνύσεις εκατέρωθεν στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας | Τwitter

Καταγγελία: «Ο Γκλέτσος με χτύπησε με κουτουλιές και κλωτσιές»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2018, 10:48
To επεισόδιο πήρε τέλος με μηνύσεις εκατέρωθεν στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας
|Τwitter

Καταγγελία: «Ο Γκλέτσος με χτύπησε με κουτουλιές και κλωτσιές»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2018, 10:48

Σε αλληλομηνύσεις και την παραμονή τους στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής κατέληξε επεισόδιο που -όπως υποστηρίζει- είχε ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Κυρίτσης, με τον δήμαρχο της κωμόπολης Απόστολο Γκλέτσο.

Ολα άρχισαν το  βράδυ του Σαββάτου, στον χορό της Agroinvest. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αντιπεριφειάρχης, σε κάποια στιγμή ο δήμαρχος τον πλησίασε και του ζήτησε να βγει λίγο έξω για να του πει κάτι. Μόλις βγήκαν έξω,  σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο κ. Κυρίτσης, ο Απόστολος Γκλέτσος άρχισε να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο αντιπεριφερειάρχης κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ευθύμιο Καραΐσκο πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για να καταθέσει μήνυση εναντίον του δημάρχου.

Μήνυση υπέβαλε και ο κ. Γκλέτσος εναντίον του κ. Κυρίτση, με αποτέλεσμα οι δυο τους να παραμείνουν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε και αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

«Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει», τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

«Επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος στη σχετική δήλωσή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...