178
Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε και στους προστατευόμενους μάρτυρες. «Δεν κινδυνεύει κανένας άνθρωπος από έναν βουλευτή. Όταν λέει συκοφαντίες, υπάρχει έννομη τάξη που τιμωρεί τη συκοφαντία» | SOOC

Λοβέρδος για Novartis: Υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους, υπάρχει αρχισυμμορίτης

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 11:25
Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε και στους προστατευόμενους μάρτυρες. «Δεν κινδυνεύει κανένας άνθρωπος από έναν βουλευτή. Όταν λέει συκοφαντίες, υπάρχει έννομη τάξη που τιμωρεί τη συκοφαντία»
|SOOC

Λοβέρδος για Novartis: Υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους, υπάρχει αρχισυμμορίτης

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 11:25

«Υπάρχει μια συμμορία εδώ, με αρχισυμμορίτη» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την υπόθεση Novartis, εκτιμώντας ότι «υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους και αυτό θα προκύψει στην πορεία».

«Στις 19 Ιανουαρίου 2018, ο Πρωθυπουργός στην Κεντρική Επιτροπής του κόμματός του ανακοίνωσε ότι θα σκάσει σκάνδαλο το οποίο δεν έχετε ξαναδεί. Πού το ήξερε;» επεσήμανε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1. Είναι ένας έμμεσος πλην όμως σαφής υπαινιγμός για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα ως ενορχηστρωτή της όλης υπόθεσης που έχει βάλει στο στόχαστρο συγκεκριμένους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λοβέρδος, ως πρώην υπουργός Υγείας (την περίοδο 2010-2012) είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στη δικογραφία της Novartis που διαβιβάστηκε στη Βουλή και βασίζεται στις αναφορές τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

Αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημείωσε: «Δεν κινδυνεύει η ζωή των μαρτύρων για να είναι προστατευόμενοι. Εγώ τι θα κάνω στον μάρτυρα; Είμαι μέλος κάποιας οργάνωσης που πουλάει ναρκωτικά; Ή όπλα; Δεν κινδυνεύει κανένας άνθρωπος από έναν βουλευτή. Όταν λέει συκοφαντίες, υπάρχει έννομη τάξη που τιμωρεί τη συκοφαντία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...