731
Η Μαρία Μενούνος, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος. Εδώ, τον περασμένο Ιανουάριο στο Λος Αντζελες, όταν ακόμα δεν ήξερε για τον όγκο | Photo by Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Images

H Μαρία Μενούνος και το βίντεο μετά το χειρουργείο για τον όγκο στο κεφάλι

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2017, 10:45
Η Μαρία Μενούνος, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος. Εδώ, τον περασμένο Ιανουάριο στο Λος Αντζελες, όταν ακόμα δεν ήξερε για τον όγκο
|Photo by Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Images

H Μαρία Μενούνος και το βίντεο μετά το χειρουργείο για τον όγκο στο κεφάλι

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2017, 10:45

Την πρωτογνωρίσαμε και την αγαπήσαμε κάπου εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν μας ήρθε από τις ΗΠΑ ως η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα του ΝΒC και παρουσίασε μάλιστα τον διαγωνισμό της Eurovision που έγινε στην Αθήνα το 2006. Τώρα η Μαρία Μενούνος επέστρεψε στην επικαιρότητα με έναν τραγικό τρόπο.

Στις αρχές της εβδομάδας, η 39χρονη Μενούνος ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από εγχείρηση για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στο κεφάλι.

Μιλώντας στο People, η Μενούνος αποκάλυψε ότι τον περασμένο Απρίλιο διαγνώστηκε με όγκο και πρόσφατα υπεβλήθη σε μια δύσκολη επέμβαση για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ! Ηταν μια ανάγκη της να μοιραστεί την περιπέτεια της υγείας της.

Και στο πλαίσιο αυτής της ανάγκης, τα ξημερώματα της Παρασκευής ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο που την δείχνει στο φορείο αμέσως μετά το χειρουργείο που κράτησε 7,5 ώρες.

Anyone who knows me well knows that @officialslystallone Rocky movies mean so much to me. This quote has gotten me through my darkest hours. This video was taken just after I got out of 7.5 hours of brain surgery. I couldn’t see bc the nerves dr black worked around got a little affected so just out of surgery my eyes were flickering and everyone was crying and this was my response. Truly it ain’t about how hard you hit… Ps here’s the full quote as I hope it can inspire you: Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place and I don’t care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard ya hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Sylvester Stallone, Rocky Balboa Fun fact: I asked for gonna fly now as my theme music going into surgery! @peopleewnetwork Happy birthday @officialslystallone

A post shared by maria menounos (@mariamenounos) on

Η ίδια περιγράφει πως μετά την χειρουργική επέμβαση τα μάτια της έτρεμαν και πως όλοι γύρω της έκλαιγαν. «Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη», γράφει και αναφέρει πως τα λόγια αυτά ανήκουν στον αγαπημένο της ήρωα Ρόκι Μπαλμπόα, τον μποξέρ του «Rocky» που ερμήνευσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οπως αποκάλυψε η ίδια στην προσφατη συνέντευξή της, τα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. «Αρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue», εξήγησε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως και η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, υποβάλλεται σε θεραπείες αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου. «Δεν έκλαψα, για την ακρίβεια γέλασα» εξομολογήθηκε η Μενούνος στο People.

«Ηταν τόσο τρελό και σουρεαλιστικό και απίστευτο που είχε η μαμά μου όγκο στο κεφάλι και τώρα έχω και ‘γω». Η επέμβαση της Μαρίας Μενούνος στέφθηκε από επιτυχία με τον χειρουργό της να καταφέρει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει. Δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες». Μετά από νοσηλεία η Μενούνος αναρρώνει πλέον στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...